Çözüldü Sistem SSD'yi düzgün görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Ben ucuz bir kule tipi almıştım fakat düzgün takamadım geri stok fanı taktım. Sonra sistem açıldı bir anda dondu ve şu anda sistem SSD'yi düzgün görmüyor ve SSD istikrarsız çalışıyor. SSD'yi garantiye gönderebilirim fakat sorun SSD'de mi anakartta mı işlemci de mi?

IMG_1143.jpeg
IMG_1142.jpeg
IMG_1141.jpeg
IMG_1140.jpeg

Çözüm
SSD'nin kırmızı ışığı ilk aldığımdan beri yanıyor du hocam.

Hocam şimdi anladığım kadarıyla CSM'i kapatınca SSD görünmüyör direkt BIOS'a atıyor.

Burdam SSD'yi sıfırlıyorum sanırım yapayım mı hocam?
Elinizde hazır Windows kurulum imajı yoksa yapmayın bomboş kalır sistem öylece. Ayrıca bilginiz varsa da kurtarmayı deneyin dediğim gibi başka bir bilgisayarda çalıştırarak.
SSD'nin kırmızı ışığı ilk aldığımdan beri yanıyor du hocam.

Hocam şimdi anladığım kadarıyla CSM'i kapatınca SSD görünmüyör direkt BIOS'a atıyor.

Burdam SSD'yi sıfırlıyorum sanırım yapayım mı hocam?
Elinizde hazır Windows kurulum imajı yoksa yapmayın bomboş kalır sistem öylece. Ayrıca bilginiz varsa da kurtarmayı deneyin dediğim gibi başka bir bilgisayarda çalıştırarak.

Çözüm
Elimde flash var windows 10 yüklü ve şuan formatlamayı deniyorum.

Deniyorum hocam yardımlarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 9
  • image.jpg
    image.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 10

Technopat Haberler

Geri
Yukarı