Sistem Temizleme Programı Önerir misiniz ?

murata35

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2014
Mesajlar
23
Öncelikle merhaba arkadaşlar . Fazla uzatmadan konuya geçiyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi iyi bir SİSTEM TEMİZLEME PROGRAMINA ihtiyacım var.

Auslogics BoostSpeed
Glary Utilities
CCleaner
Tuneup Utitles
Advanced system care ( Açıkçası bu programa fazla güvenmiyorum)

Gibi programlar.Şimdiden teşekkürler öneriler için
 
Açıkçası bana CCleaner yetiyor. İşletim sistemiyle ne kadar çok oynarsanız o kadar başınıza dert olur. Kullanmanızı tavsiye etmem.

Evet. Bende şu an Auslogics BoostSpeed yüklü, hiç bir zararını görmedim. Kapsamlı bir araştırma yaptım, herkes iyi diyor. Advanced system care çok zarar verir :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ccleaner+ Ccleaner Enhancer +Regclean Pro.
Ccleaner sistem kayıt defteri temizleyicisini yetersiz buluyorum bu yüzden ek olarak Regclean Pro.
 
Bende ASC ve CCleaner yüklü. Aslında bu ASC programından bende hiç memnun değilim. Yani sistem boşta olduğu zaman otomatik bakım yapıyor ve bir sürü sorunu çözdüğünü söylüyor fakat sanki sistemi içten içe çürütüyor gibi. Performans olarak hiçbir verim alamıyorum. Ama program çok kullanışlı ve bir çok seçeneği olduğu için çok tutuluyor. Bende en sonunda bütün özelliklerini kapattım. Sadece haftada 1 disk onarımı yapacak ve lazım olduğunda ram boşaltma yapacağım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı