Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Bir sistem topladım ne denediysem çalışmadı. Şüpheli olarak anakart ve güç kaynağında şüphelenmekteyim. Bildiğiniz tık yok. Ne denemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Bir sistem topladım ne denediysem çalışmadı. Şüpheli olarak anakart ve güç kaynağında şüphelenmekteyim. Bildiğiniz tık yok. Ne denemeliyim?
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Sıradan_Biri dedi: Bir sistem topladım ne denediysem çalışmadı. Şüpheli olarak anakart ve güç kaynağında şüphelenmekteyim. Bildiğiniz tık yok. Ne denemeliyim? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin tam oturduğundan emin misin hocam? Bir kere bende yaşamıştım ve RAM'leri tam oturtunca düzeldi. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Bir sistem topladım ne denediysem çalışmadı. Şüpheli olarak anakart ve güç kaynağında şüphelenmekteyim. Bildiğiniz tık yok. Ne denemeliyim? Genişletmek için tıkla... RAM'lerin tam oturduğundan emin misin hocam? Bir kere bende yaşamıştım ve RAM'leri tam oturtunca düzeldi.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 itsmeares dedi: RAM'lerin tam oturduğundan emin misin hocam? Bir kere bende yaşamıştım ve RAM'leri tam oturtunca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hmm sistem tepki dahi vermediğinden debug led dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum Sıradan_Biri dedi: Hmm sistem tepki dahi vermediğinden debug led dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum Genişletmek için tıkla... Ramları çıkardım temizledim taktım aynı tas aynı hamam açılmıyor Son düzenleme: 21 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
itsmeares dedi: RAM'lerin tam oturduğundan emin misin hocam? Bir kere bende yaşamıştım ve RAM'leri tam oturtunca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hmm sistem tepki dahi vermediğinden debug led dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum Sıradan_Biri dedi: Hmm sistem tepki dahi vermediğinden debug led dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum Genişletmek için tıkla... Ramları çıkardım temizledim taktım aynı tas aynı hamam açılmıyor
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #4 Sıradan_Biri dedi: Hmm sistem tepki dahi vermediğinden Debug LED dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum. RAM'ları çıkardım temizledim taktım aynı tas aynı hamam açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kabloları kontrol et belki kabloların bazılarını takmamışsındır ya da yanlıştır. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Hmm sistem tepki dahi vermediğinden Debug LED dahi yanmadığından hiç aklıma gelmedi deneyip geliyorum. RAM'ları çıkardım temizledim taktım aynı tas aynı hamam açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kabloları kontrol et belki kabloların bazılarını takmamışsındır ya da yanlıştır.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #5 itsmeares dedi: Kabloları kontrol et belki kabloların bazılarını takmamışsındır ya da yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Hepsini kontrol ettim çoktan Artı 0 Eksi
itsmeares dedi: Kabloları kontrol et belki kabloların bazılarını takmamışsındır ya da yanlıştır. Genişletmek için tıkla... Hepsini kontrol ettim çoktan
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #6 Sıradan_Biri dedi: Hepsini kontrol ettim çoktan. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yeterli mi? Artı 0 Eksi
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #7 itsmeares dedi: Güç kaynağı yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla Artı 0 Eksi
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #8 Sıradan_Biri dedi: Fazlasıyla. Genişletmek için tıkla... PSU'nun çalıştığından emin ol, zaten eminsen anakartta bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Fazlasıyla. Genişletmek için tıkla... PSU'nun çalıştığından emin ol, zaten eminsen anakartta bir sorun olabilir.
KS KS Sıradan_Biri Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 37 Yer Dünya başka neresi olacak :D? Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #9 itsmeares dedi: PSU'nun çalıştığından emin ol, zaten eminsen anakartta bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük ihtimalle ya psu yada anakart bilgisayarıcıya götürmeyi düşünüyorum zaten Artı 0 Eksi
itsmeares dedi: PSU'nun çalıştığından emin ol, zaten eminsen anakartta bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük ihtimalle ya psu yada anakart bilgisayarıcıya götürmeyi düşünüyorum zaten
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #10 Sıradan_Biri dedi: Zaten büyük ihtimalle ya PSU'ya da anakart bilgisayarıcıya götürmeyi düşünüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürceksen, götürdüğün kişi bir dostun olsun hocam yoksa çalarlar içindekileri . Artı 0 Eksi
Sıradan_Biri dedi: Zaten büyük ihtimalle ya PSU'ya da anakart bilgisayarıcıya götürmeyi düşünüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürceksen, götürdüğün kişi bir dostun olsun hocam yoksa çalarlar içindekileri .