Sistem termal macun değişimi

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, sistem toplayalı aşağı yukarı 3 sene oldu ben de PC'yi stres testine sokup Max sıcaklık değerini öğreneceğim. İşlemci ve ekran kartı kaç dereceyi görürse termal macun değişimi yapmalıyım tavsiyeniz nedir?

Arkadaşlar iyi günler, sistem toplayalı aşağı yukarı 3 sene oldu ben de PC'yi stres testine sokup Max sıcaklık değerini öğreneceğim. İşlemci ve ekran kartı kaç dereceyi görürse termal macun değişimi yapmalıyım tavsiyeniz nedir?
İşemci ve ekran kartına göre değişir derecesi .

PC'yi stres testine sokup Max sıcaklık değerini öğreneceğim. İşlemci ve ekran kartı kaç dereceyi görürse termal macun değişimi yapmalıyım tavsiyeniz nedir?
Yük altına, 60-65 gibi sıcaklık değerleri normaldir. Eğer ki 70 ve üzeri değerler görürseniz bakım yapabilirsiniz.
Tabi ki yine de 3 yıl olduğu için bir gözden geçirmeniz sistemi daha da rahatlacaktır.

Hocam sıcaklıklar ne kadar iyi olsa bile sistemi alalı 3 yıl olduysa temizlik ve macun yenileme mutlaka yapılmalı. 3 yıl kısa bir süre değil, büyük ihtimalle bilgisayarın için fazlaca tozlanmış ve macun kurumuştur. Keşke bu kadar geciktirmeseydiniz, temizlikte başarılar. Macun için bir bütçe belirtin uygun bir macun önerelim isterseniz.

Hocam sıcaklıklar ne kadar iyi olsa bile sistemi alalı 3 yıl olduysa temizlik ve macun yenileme mutlaka yapılmalı. 3 yıl kısa bir süre değil, büyük ihtimalle bilgisayarın için fazlaca tozlanmış ve macun kurumuştur. Keşke bu kadar geciktirmeseydiniz, temizlikte başarılar. Macun için bir bütçe belirtin uygun bir macun önerelim isterseniz.
Temizliği sistematik olarak yapıyorum da macuna hiç el atmamıştım. Kafamda macun olarak mx4 var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı