Sistem toplama için para nasıl kazanılır?

AREMY

Centipat
Şimdi arkadaşlar ben 1-1 buçuk ay, içerisinde şu anki bilgisayarımı babama verip PC alma ihtimalim var. Bende almışken iyisi olsun istiyorum, bende 1-2K var. Şu anki PC'yi sattığım zamanki alacağım para kadar veya biraz daha fazla ekleyip bir şey alacağız. Toplamda 4K civarı eder, bende biraz montaj falan işleriyle uğraşıyorum. Oyun da oynuyorum, bu yüzden 4K'lık PC'yi biraz yetersiz buluyorum. Şu anki dolar kuruyla yoksa 2 sene önce dolar düşükken, arkadaşım benim şimdi 6-7K'ya monitör olmadan topladığım PC'nin aynısını 5K'ya monitör ile toplamış. Bu yüzden fiyat biraz çok olacak. Neyse asıl mevzu dışarı çıkma yasağım var, 20 yaş altından dolayı yani kısaca evden bir şekilde nasıl para kazanabilirim? Bana bu bitexen(hatırlamıyorum adını)gibi 15 TL veriyor, katlıyorsun gibi saçma sapan yerler önermeden düzgün bir sistem, şekil önerirseniz sevinirim cevap verenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bionluk diye bir site var, yeteneğine göre evden siparişle işler yapabiliyorsun. Mesela Photoshop biliyorsan belli bir ücret karşılığında sana sipariş veren firmalara logo tasarlayabilirsin. Tabii ne kadar sürede sipariş gelir de para kazanırsın bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım öğrenebilirsin, ben web siteleri yapmak için html css ve bir miktar js öğrenmiştim. Sonrasında ise frontend'in bana göre olmadığını ve ilgi alanımın çok daha farklı olduğunu anladım. Vazgeçtim kısacası web'ten. Başka türlü bir fikir gelmedi aklıma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı