Sistem toplama için site önerisi

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar param hazır sistemim hazır ancak güvenebileceğim bir site yok.Gaming.gen.tr ucuz fakat çok şikayet var. İtopya desem tek tek alacağım için kazık bir fiyat çıkıyor. En güvenilir ve ucuz site önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar param hazır sistemim hazır ancak güvenebileceğim bir site yok.Gaming.gen.tr ucuz fakat çok şikayet var. İtopya desem tek tek alacağım için kazık bir fiyat çıkıyor. En güvenilir ve ucuz site önerilerinizi bekliyorum.

Neden tek tek alıyonuz hocam? Hazır sistemlere bakın. Tek tek alıyorsanız farklı sitelerden bakabiliriz sizin için.Gaming.gen.tr iyi bir site diye biliyorum. İncehesap'a bakabilirsiniz.

Neden tek tek alıyonuz hocam? Hazır sistemlere bakın. Tek tek alıyorsanız farklı sitelerden bakabiliriz sizin için.Gaming.gen.tr iyi bir site diye biliyorum. İncehesap'a bakabilirsiniz.

Tek tek almamın sebebi şu anda istediğim hazır sistemin olmayışı. Akakçe'den bakıp parçaları farklı farklı sitelerden getirtmem mantıklı olur mu? Mesela sitem diye bir site var Akakçe'de.

Tek tek alacaksanız alacağınız parçayı en ucuz hangi mağaza satıyorsa oradan alabilirsiniz. Güvenilir olmasına da dikkat edin tabii. Akakçe ve Cimri gibi sitelerden alacağınız parçanın en uygun fiyatını sorgulayabilirsiniz. Ben de bu şekilde toparladım sistemimi.

Tek tek alacaksanız alacağınız parçayı en ucuz hangi mağaza satıyorsa oradan alabilirsiniz. Güvenilir olmasına da dikkat edin tabii. Akakçe ve cimri gibi sitelerden alacağınız parçanın en uygun fiyatını sorgulayabilirsiniz. Ben de bu şekilde toparladım sistemimi.

En ucuz olarak genelde sitem diye bir site çıkıyor. Demem o ki Akakçe'de bulunan her site güvenilir değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı