Sistem toplama için yaz indirimi beklenir mi?

Makaleler
1
Yer
kocaeli, derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram.
Yakın zamanda arkadaşıma PC toplayacağız SSD dün 1.115 liraydı 1140 olmuş yavaş yavaş artıyor. Bana göre zam yapıp indirecekler indirim diyecekler gibi geliyor ama bu benim fikrim tabii yanlış da olabilir çok da riske atmak istemiyoruz. 8 tane parça var her birine zam geldiğini düşünsen çok para. Öneriniz nedir?

Günümüz Turkiyesinde beklemeye gelmez. Yarın ne olacağı belli değil. Tavsiyem şu sıralar Vatan Bilgisayar'da güzel indirimler var kaçırmayın derim.
Edit: Yaza kadar ekonomi iyileşirse zaten bir PC daha alırsın merak etme ama kötüye giderse yandık:D

Günümüz turkiyesinde beklemeye gelmez. Yarın ne olacağı belli değil. Tavsiyem şu sıralar Vatan Bilgisayar'da güzel indirimler var kaçırmayın derim.
Edit: Yaza kadar ekonomi iyileşirse zaten bir PC daha alırsın merak etme ama kötüye giderse yandık:D

Haklısınız 2 gün önce alacağımız kasa 2700'den 2300'e düşmüştü ama bitti bile alamadan.

Bence topla gitsin 9k'ya oyun bilgisayarı aldım geçen kasımda, en son baktığımda 18k'ydı kim bilir şimdi nolmuştur. Toplayacaksan eğer incehesapı öneririm.

Seçime kadar dolar bu şekilde stabil gider. Seçimden sonra ne olacağı seçimin sonucuna bağlı. O yüzden çok da beklemeden seçimden önce indirim gördükçe parçaları toplamanızı öneririm.

epeyden akakçeden indirimleri takip et güzel bir şey çıkar karşına. Ben bilgisayarı böyle dizdim neredeyse döneminin yarı fiyatına gelmişti

Yakın zamanda arkadaşıma PC toplayacağız SSD dün 1.115 liraydı 1140 olmuş yavaş yavaş artıyor. Bana göre zam yapıp indirecekler indirim diyecekler gibi geliyor ama bu benim fikrim tabii yanlış da olabilir çok da riske atmak istemiyoruz. 8 tane parça var her birine zam geldiğini düşünsen çok para. Öneriniz nedir?

Geçen bende vatanın indiriminden faydalanıp RX 6600'lü sistem aldım tavsiyem kaçırma fiyatlar bir kerede artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı