Sistem toplama isteğiniz kaldı mı?

2015 baharında dolar 2.60 - 2.70 gibi bir değerdeyken topladım. O günden sonra açıkçası açıp fiyat bile araştırmadım çevremden soru gelmedikçe. Hala daha topladığım sistemi kullanıyorum, anakart değişti sadece. Anakart garantisi bittikten 1 ay sonra yanmıştı.

Adsız.jpg
Aldığım tarih 13.05.2017 su anda muadili olan RX 570 2.000,00 TL civarında (mining ve dolar kuru sağolsun), hesabı siz yapın.

Adsız.jpg

Maziye son bir kez bakmak istedim. 2015 yılı ortalarında topladığım sistem halen kullanıyorum. RAM' in fiyatına dikkat edin. 8 GB 184,00 TL, satın alamıyorum bari yükselteyim azıcık dedim ayını RAM' in 4 GB' lik olanını geçen hafta 220,00 TL civarı bir fiyata aldım. :D

19 yaşındayım, 2012 yılında ilk sistemi abim ile toplamıştık. Sonra Technopat ile tanıştım, daha da arttı bilgim ve hevesim. Ancak 2 yıldır hevesim kalmadığını söyleyebilirim. Tamam öncesinde yeni parçalar için para yoktu ama para biriktirip alma umudu vardı fakat şimdi alma umudu bile kalmadı. :/

Pek sayılmaz.
Sadece sistem toplama değil.
Eski fiyatları daha dün gibiyken bu fiyatlar canımı yakıyor.
Daha demin 250 TL'ye kulaklık önerisi konusu gördüm.
Arctis 3'e baktım 350 TL olmuş.

İnsanın nasıl tadı tuzu kalsın şu sahneden sonra?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı