Sistem toplama isteğiniz kaldı mı?

Sistem almadan önce günde en az 2 defa doları incelerdim, 4.8 olduğu zamanlarda beklesem mi düşer mi acaba diye düşündüm vazgeçtim beklemekten ve tam o sırada şansıma Hepsiburada'da KDV indirimleri vardı. Çok şükür 2 buçuk hafta önce Hepsiburada KDV indirimleri ile 4300TL civarında imzadaki RX580'li sistemi dizdim şuan dolara bile bakmıyorum. Bakınca moralim düşüyor.

Kendimize bile toplayamıyoruz ki başkalarına gelsin sıra :) Benim de kullandığım sistem pek yeni değil, oldu bayağı zaman. Kur artışlarından sonra hepten vazgeçtim zaten sistem toplamaktan.

Eskiden oyun kasası topladığımız paraya ekran kartı alınmıyor şuan :)

Kendimize bile toplayamıyoruz ki başkalarına gelsin sıra :) Benim de kullandığım sistem pek yeni değil, oldu bayağı zaman. Kur artışlarından sonra hepten vazgeçtim zaten sistem toplamaktan.

Eskiden oyun kasası topladığımız paraya ekran kartı alınmıyor şuan :)
Vay bee, hakikaten öyle. 1500 TL sistem toplama konusu açılır, FX 4100 ve HD 6850 önerirdik. Şimdi ekran kartı alınmıyor bu parayla.

Vay bee, hakikaten öyle. 1500 TL sistem toplama konusu açılır, FX 4100 ve HD 6850 önerirdik. Şimdi ekran kartı alınmıyor bu parayla.
Cidden öyleydi ya. 1500
1500'ü duyunca benim sistem geldi aklıma. Monitör ile kasayı toplam 1500'e toplamıştık, vay bee ne günlerdi. :(

90 'lı yıllar da Pentium 75 'li ilk bilgisayarıma bir ses kartı ve CD sürücüsü almaya çalışıyordum. Yanlış olmasın ama bir sürücü 300₺ civarındaydı. Alana kadar lise kantininden su bile almaz para biriktirirdim. Günümüz şartlarında iyi teknolojilere ulaşmak o kadar kolay ki. Markalar çoğaldı, sürekli bir yenilik peşinde firmalar. Fiyatlar yükseklerde çakılı kalmıyor. Ancak şu kurlarla kılı kırk yarmaya çalışıyorum. İkinci elde fırsatçıların, üç kağıtçıların elinde. Üzücü gerçekten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı