Sistem toplama önerisi

Daha fazla  

Arkadaşlar bilgisayar programcılığı ön lisans okuyorum. Burs kazandım ve sistem toplmayı düşünüyorum. Bu sekılde bir PC topladım ekran kartı olarak 7K'ya Sapphire RX 6600 XT buldum. Mönitor konusunda 24 inç bir öneriniz varsa olur. Sistemde fan yok ve termal macun da lazım sanırım. Bir sorun varsa söylemenizi rica ederim.

Bir de arkadaşlar ödeme konusunda sizce her ürüne taksit mi yapmalıyım yoksa her ay bırını mı almalıyım?

@hoot owl Maalesef o kadar cıkamam hocam. 5 dk monıtor desek benı bayağı asar. Kendı topladıgım sıstem monıtor falan 26k cıvarı falan yapıyor ıyı degıl mı sızce?

Arkadaşlar bilgisayar programcılığı ön lisans okuyorum. Burs kazandım ve sistem toplmayı düşünüyorum. Bu sekılde bir PC topladım ekran kartı olarak 7K'ya Sapphire RX 6600 XT buldum. Mönitor konusunda 24 inç bir öneriniz varsa olur. Sistemde fan yok ve termal macun da lazım sanırım. Bir sorun varsa söylemenizi rica ederim.

Bir de arkadaşlar ödeme konusunda sizce her ürüne taksit mi yapmalıyım yoksa her ay bırını mı almalıyım?
Bu sistemi almak yerine benim attığım sistemi almanız için bir diğer sebep ise, benim attığım sistem DDR5, sizin attığınız DDR4.

@hoot owl Maalesef o kadar cıkamam hocam. 5 dk monıtor desek benı bayağı asar. Kendı topladıgım sıstem monıtor falan 26k cıvarı falan yapıyor ıyı degıl mı sızce?
O zaman SSD yi değiştirin bence. En azından Kingston NV3 daha iyi olur 1 TB olduğu için.

@hoot owl Farkettim hocam fakat DDR 4 ve DDR5 arasında sadece RAM farkı var diye bılıyorum. Oda 10 FPS civarı bir fark edıyor kı bence degmez.

@hoot owl Elimde Kioxia 500gb ssd var o yuzden 500gb yeter diye dusundum.
Hocam anlamadım. Siz elinizde zaten 500 GB olduğundan dolayı başka bir 500 GB ile beraber kullanırsanız 1 TB elde edeceğinizi mi düşündünüz?

@hoot owl evet hocam ki Windows'un kaplayacagı yerın benım ıcın onemı yok.

Hocam yalnız şöyle bir sıkıntı var. Anakartınızda 2 tane M.2 SSD girişi olması gerekiyor. Fakat sizin söylediğiniz anakartta sadece 1 tane var. Bu yüzden eğer 1 tane 500 GB SSD takarsanız, başka takamazsınız sadece 500 GB olarak kullanabilirsiniz. Yani 2 seçeneğiniz var. Ya 2 tane M.2 SSD slotu olan başka bir anakart alacaksınız, ya da 1 TB SSD alıp kullanacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı