Sistem Toplama Sitesi Tavsiyesi

Orhan Genç

Kilopat
Merhaba ben hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum nereden alabilirim? Birkaç site buldum (Teknobiyotik, İtopya, İncehesap vs) fakat bunlarda hep şikayet var genelde bozuk parça sıkıntısı gibi ne yapacağımı bilemedim sormak istedim. Dediğim gibi en garantili şekilde sapasağlam nereden sipariş edebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :)

Ben en çok Sinerji ve İtopya'dan memnun kaldım. O kadar ince düşünme. Herkes iyi veya kötü yorum yazabiliyor. İnsan sonuçta:) Ama İtopya'nın biraz iletişim sorunu var. Ulaşmak biraz zor. Sinerji bu konuda biraz daha iyi diyebilirim.

Muhtemelen en garantili, sapasağlam yer Vatan Bilgisayar'dır.
Katılmıyorum buna maalesef. Tecrübelerime göre uzak durulması gereken yerlerden birisi bence Vatan Bilgisayar.

Katılmıyorum buna maalesef. Tecrübelerime göre uzak durulması gereken yerlerden birisi bence Vatan Bilgisayar.
Ne aldıysam sorun çıkmadı. Ben memnunum. Aldığım ürünler de piyasadaki en ucuz ya da ona fazlasıyla yakın fiyatlıydılar.

Merhaba ben hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum nereden alabilirim? Birkaç site buldum (Teknobiyotik, İtopya, İncehesap vs) fakat bunlarda hep şikayet var genelde bozuk parça sıkıntısı gibi ne yapacağımı bilemedim sormak istedim. Dediğim gibi en garantili şekilde sapasağlam nereden sipariş edebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :)

Hatasız kul olmaz. Her siteden illaki ve illaki bir sorun çıkabilir. Bozuk çıktıysa iade edersiniz.

Uzak durulması gereken yer n11.com, gittigidiyor gibi pazar satıcılarıdır. Muhatap sürekli değişir böyle sitelerde. Bir de sorumluluk reddi beyanları var dillere destan. Kurumsal siteler ve mağazalar, Vatan, MediaMarkt, Teknosa, Hepsiburada, Itopya, incehesap, webdenal, sinerji ve teknobiyotik bu konularda sıkıntısız firmalar. Elbette sorunlar yaşanabilir ancak hile hurda, çakallık ya da dolandırıcılık olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı