Sistem toplama sonrası yapılacak şeyler nelerdir?

Mustayfat

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f - RX 6700XT-16GB DDR5 RAM
Merhaba. Kendime yeni ekran kartı, işlemci, RAM ve anakart aldım şu an halihazırda kullandığım PC de 2 adet SSD var ve Windows 10 kurulu aldıklarımı sisteme taktıktan sonra SSD takıp direkt kullanabilir miyim? Yoksa yapmam gereken bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kendime yeni ekran kartı, işlemci, RAM ve anakart aldım şu an halihazırda kullandığım PC de 2 adet SSD var ve Windows 10 kurulu aldıklarımı sisteme taktıktan sonra SSD takıp direkt kullanabilir miyim? Yoksa yapmam gereken bir şey var mıdır?

Ekran karti suruculeri ve anakart suruculerini SSD'den tamamen sildikten sonra yeni parcalari takmaniz daha saglikli olur

BIOS güncelle temiz bir format at BIOS'tan xpm aç Windows 11 kullanacak isen sistemin yüksekse ben öneririm 11 kullanmanı o zamanda BIOS'tan secura boot ve TPM 2.0 aç.

BIOS Update yap. DDU ile ekran kartı driverını sil ve yeniden en güncel sürümü temiz kurulum yap. Ayrıca BIOS'tan XMP veya AMD için EXPO açmayı unutma. Daha sonrasında kullanabilirsin direk.

BIOS güncelle temiz bir format at BIOS'tan xpm aç Windows 11 kullanacak isen sistemin yüksekse ben öneririm 11 kullanmanı o zamanda BIOS'tan secura boot ve TPM 2.0 aç.

Sistem i5 12400F 16 GB DDR5 4800MHz RAM ve 6700XT önerir misinix.

nasıl güncelleyeceğim biosu anakartım h610m-k argb

Sistem i5 12400F 16 GB DDR5 4800MHz RAM ve 6700XT önerir misinix.

Nasıl güncelleyeceğim BIOS'u anakartım H610M-K ARGB.

İnternetten videoya bakabilirsin internete anakart modeli sonrasında BIOS indir de beta olmayan en yeni sürümü indir. FAT32 olarak bir flashı biçimlendir içine at BIOS'tan Q flash üzerinden güncelle dikkat et BIOS güncellerken elektrik giderse anakartın kilitlenir garantiye gitmesi gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı