Sistem toplama

Procyon

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba;

Çok yönlü bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Donanımlara pek fazla hakim değilim. Piyasayı hiç takip etmiyorum. Bu konuda desteğe ihtiyaç var.

Nasıl bir bilgisayar dersek, Rise of kingdoms oyununu emülatörden oynuyorum. Aşırı kasma yaşıyorum. Mesela emülatörden bu oyunda lag vs. sorunu yaşamak istemiyorum. En azından benim sistemimden kaynaklanmasın. Bu bir örnekti.

Birçok oyunu Ultra ayarlarda oynamak istiyorum. Örneğin FPS oyunlarını. Çok yönlü PC isteme nedenim işlemcide benim için önemli. Ben arada SolidWorks vs. tarzı programlarda çizim falan da yapıyorum. Bu konuda da beni daraltmayacak bir bilgisayar düşünüyorum...

Özellikle şu şu marka, model vs. olsun diyebileceğim bir şey yok. Tek isteğim birkaç sene sonra bu parçayı değiştireceğim, bana yetmiyor artık dediğimde o zamana uygun güncellemeyi sorunsuzca yapabilmem. Mesela ekran kartı yükseltme vs. gibi. Bu şekilde bir PC toplamama kim yardımcı olur bana? Konuya hakim arkadaşlardan destek bekliyorum. Bu tarz bir bilgisayar minimum kaçtan başlar? Monitör de ayarlayacağız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bilemedin o bana kalmış istesem 7 bine bile çıkarım hatta daha fazlasına da ama o kadar uçmaya gerek yok.

6, 662TL Full HD Ultra.
@enonertetanem Neyi beğenmedin yine? :D
 
Son düzenleme:

Toplam 4955TL.
Ryzen sistem toplamayı denedim yüksek bütçelerde daha yeni yeni sistem öneriyorum bu 2.kez oldu inşallah olmuştur sistemim. İyi forumlar.
6, 662TL Full HD Ultra.
@enonertetanem neyi beğenmedin yine? :D.

Hocam bütçeyi 1600TL aşmak normal olamaz hocam sanırım bunu beğenmedi😀
 
(2 adet)
Toplam: 4954.52TL.

Hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Toplam: 4954.52TL.

Hayırlı olsun.
Hocam SSD gözükmüyor ve sanırım RAM'ler Neo Forza 2x8 olacak, onda da arama ekran çıkıyor.
Anakart da öyle.
 

Geri
Yukarı