Sistem Toplama

Urien

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir pc toplıyacağım.Sizden yardım almak istedim sizce bu sistem nasıl?

l0pLkg.png


Ekran karıtını eklmedim yazın almıştım 4gb r9 270x 256bit ama oyun oynarken işlemci sorun yaratıyordu bende tammamiyle toplamak istedim şuan 4gb r9 270x 256bit var elimde.Kasa olarak önceden coolermaster k380 almıştım fakat bu sistemi toplayınca güç kaynağının yetmiyeceğini düşündüm o yüzden kasa eklemdim sadece güç kaynağı ekledim 750watt sanırım yeter tam bilmiyorda olabilirim belki yetmez o yüzden bi sorim dedim.

Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Önerim anakartı için MSI z97 Gaming 5, işlemci olarak i5 4690k soğutucu olarak da daha bilindik bir model olan Hyper 212 alın. Bu yeterli bi sistem olur. Tabi bütçeniz izin verirse daha üst seviyeye çıkabilirsiniz.
 
Daha ucuz ve oyun için yeterli. İyi bir soğutucuyla 4.00 ghz'ye rahatlıkla çıkıyor. Gold'da 680 lira civarında. Ben de yeni aldım oradan en ucuzu buydu:)
 
Kendi toplamaya çalıştığım sistem bu. Ama ben monitör de alacağım için SSD'yi sonraya bırakıyorum. Size yardımcı olması açısından.


Ekran Alıntısı.JPG
 
Hangi rami aldığım fark ediyomu senin seçtiğin ramle benim seçtiğim ramin farkı ne mesela.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı