Sistem Toplama

tuncayucr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ilk kez sistem toopluyorum. Aşağıda sistemin parçaları mevcut. Aldıklarım ve alacak olduklarım var. Her türlü fikire açığım. Tercihlerim arasında muadil olarak veya daha iyisini düşündüğünüz birbirine fiyat olarak yakın tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca işlemciye uygun en fazla 3 bin TL sınırında kalacak şekilde bir sıvı soğutucu öneriniz var mı?
Son olarak toplayacağım sistemde darboğaz olur mu sorusunu soramadqn edemeyeceğim :)
Şimdiden teşekkürler.

Anakart: Alındı.

İşlemci:
1. Tercihim;
2. Tercihim;
3. Tercihim;

RAM: Alındı.

Ekran kartı: AMD 6900 XT (2. El alacağım)

SSD: Alındı

Kasa:
1. Tercihim;
2. Tercihim;

Güç kaynağı: Alındı.

Monitör:
1. Tercihim;

Kullanım amacınıza göre tercihler değerlendirilebilir.
RAM olarak:
Monitör olarak bu da düşünülebilir:
360mm destekli kasa ile bu soğutucu bu fiyattan kaçmaz:

Benim de aklımda o soğutucu var ama performansı nasıldır hiç bilmiyorum. Monitör de cidden güzelmiş ama şuan için paylaştığım yeterli diye düşünüyorum. Ram konusunda da 5600 Mhz'ye çok takılmıyorum açıkçası. Çünkü kayda değer bir artısı olmayacaktır.

Tekrar merhabalar,
İşlemci olarak 7800x3D ve ekran kartı olarak 7900 xtx satın aldım. Sistemi yorumlayabilecek var mı? @messinicocugu @Valerys

Sıvı soğutucuyu Deepcool lt520 olarak güncelledim.

Son düzenleme:
Benim de aklımda o soğutucu var ama performansı nasıldır hiç bilmiyorum. Monitör de cidden güzelmiş ama şu an için paylaştığım yeterli diye düşünüyorum. RAM konusunda da 5600 MHz'ye çok takılmıyorum açıkçası. Çünkü kayda değer bir artısı olmayacaktır.

Tekrar merhaba,
İşlemci olarak 7800x3D ve ekran kartı olarak 7900 XTX satın aldım. Sistemi yorumlayabilecek var mı? @messinicocugu @Valerys

Sıvı soğutucuyu DeepCool LT520 olarak güncelledim.

Güzel hocam parçalar hayırlı olsun.

Benim de aklımda o soğutucu var ama performansı nasıldır hiç bilmiyorum. Monitör de cidden güzelmiş ama şuan için paylaştığım yeterli diye düşünüyorum. Ram konusunda da 5600 Mhz'ye çok takılmıyorum açıkçası. Çünkü kayda değer bir artısı olmayacaktır.

Tekrar merhabalar,
İşlemci olarak 7800x3D ve ekran kartı olarak 7900 xtx satın aldım. Sistemi yorumlayabilecek var mı? @messinicocugu @Valerys

Sıvı soğutucuyu Deepcool lt520 olarak güncelledim.
Hocam merhaba ben de sistem diziyorum suan da yardımcı olabilir misiniz diye merak ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı