Sistem toplamadan monitör alınır mı?

koraex

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Yaklaşık 2 hafta belki biraz daha uzun bir süre sonra sistem toplayacağım muhtemelen. Sistemi toplamadan 2 hafta önce internetten monitörü satın alırsam ne gibi eksileri olur? Aklıma iade sıkıntısı vb. geliyor ama yine de düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce 2 hafta beklemeyip de şimdi almak fantezi mi olur?

Fiyatının zamlanma ihtimaline karşı alınabilir. Bilgisayar olmadan fişe takıp, panel kırık mı diye kontrol edebilirsiniz. Çoğu monitörde hiç değilse bir sinyal yok yazısı falan oluyor çünkü.

İyi sosyaller. Yaklaşık 2 hafta belki biraz daha uzun bir süre sonra sistem toplayacağım muhtemelen. Sistemi toplamadan 2 hafta önce internetten monitörü satın alırsam ne gibi eksileri olur? Aklıma iade sıkıntısı vb. geliyor ama yine de düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce 2 hafta beklemeyip de şimdi almak fantezi mi olur?

Al bence sorunlu olmayan bilindik bir marka alırsan zaten çok da sanmıyorum bir sorun cıkacagını olmadı arkadasında falan denersin ya da cevrened internet kafe varsa oradan rica etsen oradanda denetirler.

İyi sosyaller. Yaklaşık 2 hafta belki biraz daha uzun bir süre sonra sistem toplayacağım muhtemelen. Sistemi toplamadan 2 hafta önce internetten monitörü satın alırsam ne gibi eksileri olur? Aklıma iade sıkıntısı vb. geliyor ama yine de düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce 2 hafta beklemeyip de şimdi almak fantezi mi olur?

Monitörü aldıktan sonra sisteme bütçe yetiyorsa bence bir problem olmaz.

İyi Sosyaller. Yaklaşık 2 hafta belki biraz daha uzun bir süre sonra sistem toplayacağım muhtemelen. Sistemi toplamadan 2 hafta önce internetten monitörü satın alırsam ne gibi eksileri olur? Aklıma iade sıkıntısı vb. geliyor ama yine de düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce 2 hafta beklemeyip de şimdi almak fantezi mi olur?
Alın hocam televizyonu bağlarsınız bakarsınız bi.

Başta IPS'lere yönelmiştim ama bu forumda haklı bir G65B sevdası olduğundan aklım çelindi ve G65B almayı düşünüyordum.Ölü piksel çıksa garantinin halledebileceği bir durum mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı