Sistem toplamak için beklenmeli mi?

Absinthe 92

Hectopat
Mevcut talep artışı ile eriyen stoklardan ve alışmış olduğumuz doların arşa doğru ilerleyişi ile fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor.

Doların kısa veya uzun vadede düşeceğine inanmıyorum. Üretimin olmadığı ve MB’sının bağımsız olmadığı vs bir ortamda doların düşmesini beklemek bir hayal.

Piyasanın içinde olan kişiler var ise en yakın stok yenileme ne zaman olur ve yenilenen stoklar ile fiyatlarda biraz düşüş olur mu?

Intel 10. nesilin fiyatlarını yayınlamış onun piyasaya etki etmesi ne zamanı bulur?

Ayrıca talep artışı ile fiyatlarda fırsatçılık yapmayan en iyi sistem toplama sitesi hangisidir.

NISAN2020-sistem tavsiyelerinde giriş-ortaya seviye sistemi topladığımda yazılı olan ücret ile benim karşıma çıkan ücretler çok farklıydı.

@Recep Baltaş @Ali Güngör abiler sizinde düşüncelerinizi almayı isterim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet, beklenmeli. Pandemi yüzünden bileşen fiyatları almış başını gitmiş. Ölücüler sayesinde ekran kartları çok pahalı. Yani şuan bileşen fiyatlarında çok büyük bir dalgalanma var. Pandemi etkisini kaybedince sistem toplanmaya başlanabilir, şuan 7000 liraya toplayacağımız sistemi belki pandemi yavaşlayınca 6200 liraya toplayacağız, bence bekleyin.

Bende bu konuyu çok sorguladım . Şuan toplamak istediğim pc 5000tl 4 ay önce 4000-4300 civarlarında alınabiliyomuş. Ben muhtemelen beklemeyeceğim ve şu 2-3 gün içinde alacağım ama sana tavsiyem bence bekle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı