Sistem toplamak için Dolar'ın Düşmesi beklenmeli mi?

Aslında beklenmeli. Fakat bu evvelki düşüşler için geçerli. Bu düşüş biraz uzun sürecek hocam, hiç beklemeyin.
Hocam konu yanlış anlaşıldı galiba. Bütçem zaten mayısta toparlanıyor. Yani nisan gibi kesinlikle bir PC alacağım. Dolar ne kadar olursa olsun. Sadece o zamana kadar piyasa nasıl değişir fikirlerinizi almak istedim ancak tavsiyeniz için sağolun.

cahilligim ile bir yorum yapayim.
Fed secimlerden once faiz artimi yapmiyacagiz dedi (tabi yapmamasi abd icin kotu eflasyon artisina sebep olacak)
daha sonraki toplantida en gec aralik ayinda faiz artirimina gidicez dedi
faizin artmasi bize dolarin artisi olarak yansiyacak
ancak secimlerden medyayi deviren isim Trump cikti
Trump ilk gunden beri faiz artirmayacagim diyordu ki artmassa abd icindeki enflasyon dolarin deger kaybina sebep olacak
Sonuc olarak cok dengesiz bir ortamdayiz gerek musul gerek baskanlik gerek Turkiye ekonomisinin cokmeye baslamasi.
Yarini yasamadan tahmin etmek zor ancak dolarin dusucegini tahmin etmiyorum cunku ulkemizdeki vergi AFLARI,vatandasla barisma,VS VS bunlar kisa donem icin ekonomiye hareket verme cabalari.
Yani dolar deger kaybetse bile tl daha fazla kaybedebilir.
Ben 2 ay bekledim pcyi almaya basladim.

cahilligim ile bir yorum yapayim.
Fed secimlerden once faiz artimi yapmiyacagiz dedi (tabi yapmamasi abd icin kotu eflasyon artisina sebep olacak)
daha sonraki toplantida en gec aralik ayinda faiz artirimina gidicez dedi
faizin artmasi bize dolarin artisi olarak yansiyacak
ancak secimlerden medyayi deviren isim Trump cikti
Trump ilk gunden beri faiz artirmayacagim diyordu ki artmassa abd icindeki enflasyon dolarin deger kaybina sebep olacak
Sonuc olarak cok dengesiz bir ortamdayiz gerek musul gerek baskanlik gerek Turkiye ekonomisinin cokmeye baslamasi.
Yarini yasamadan tahmin etmek zor ancak dolarin dusucegini tahmin etmiyorum cunku ulkemizdeki vergi AFLARI,vatandasla barisma,VS VS bunlar kisa donem icin ekonomiye hareket verme cabalari.
Yani dolar deger kaybetse bile tl daha fazla kaybedebilir.
Ben 2 ay bekledim pcyi almaya basladim.
Ben de almalı mıyım yani hocam?

Hocam inan seni yaniltmak istemem dedigim gibi ortalik haddinden fazla karisik
2016 2.ceyregin sonunda Turkiye de dolarin fed faizi ile 3.25den kapaticagini bekliyorduk 3.ceyrekten 3.25 oldu bence dolarin yonu hala yukari dogru 3.35i gorecek
Hatta eski ekonomi bakani mehmet simsek gecen hafta - dolar bundan sonra bizi biraz sikintiya sokabilir -dedi
Eksenbilgisayar da sabit kur varken birikmisin ve ya kredi kartindan cekeceksen almani tavsiye ederim.Ben oradan aldim

Hocam inan seni yaniltmak istemem dedigim gibi ortalik haddinden fazla karisik
2016 2.ceyregin sonunda Turkiye de dolarin fed faizi ile 3.25den kapaticagini bekliyorduk 3.ceyrekten 3.25 oldu bence dolarin yonu hala yukari dogru 3.35i gorecek
Hatta eski ekonomi bakani mehmet simsek gecen hafta - dolar bundan sonra bizi biraz sikintiya sokabilir -dedi
Eksenbilgisayar da sabit kur varken birikmisin ve ya kredi kartindan cekeceksen almani tavsiye ederim.Ben oradan aldim
Ailem internetten aldırmıyor. Vatan'dan alacağım mecburen.

Ya doların düşmesini beklemek saflık artık. Ben 2 hafta önce 3.10 iken çok diye almamıştım maalesef 3.25 oldu gittikçe artıyor daha da pek inmez neden sürekli TL değer kaybediyor anlamıyorum ülkenin birşeyler yapması lazım. Geçen ülkenin önde gelen özel firmaları Doları düşürmek piyasayı hareketlendirmek için anlaşma falan yapabilirler diyordu birkaç site ama ABD de karışık ne olacağı belli değil, daha da artmadan toplamak lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı