Sistem toplamak için Dolar'ın Düşmesi beklenmeli mi?

Doların uzun süre 3,1'e ve altına düşmesi düşük ihtimal. Arada doların artma riskine karşı; bilgisayar alacak olanlar mümkünse bugünlerde almalılar.

Eksen bilgisayar da dolar 3 den gözüküyor fakat vade farkını o kadar çok koyuyorki hiçbir farkı kalmıyor normal kurdan. Ayrıca bu Eksen güvenilir mi ve kendileri montajlama yapıyorlar mı?

Doların uzun süre 3,1'e ve altına düşmesi düşük ihtimal. Arada doların artma riskine karşı; bilgisayar alacak olanlar mümkünse bugünlerde almalılar.

İyi hoş diyorsun da daha 2 hafta önce 4450 lira olan sistem bana şu anda 4685 liraya geliyor :D İnsanın da biraz zoruna gitmiyor değil hani :( Tek sistemle de bitmiyor birde monitör kısmı var oradan da 690 liraya gelen monitör de 735 liraya geliyor. Her yerden taciz çok belli bariz resmen :D

Artık yetkililer bu soruna bir çözüm üretsin. Hadi vergiler en azından devletimize gidiyor ülkede kalıyor diye çektik sineye. Ama üzerine bir de dolar eklenince katlanılamaz hale geldi.
Az önce haberlerde gördüm. Bu konu ile ilgili yakın zamanda toplantı yapılacakmış. Bazı kararlar alınacakmış. Bunu NTV'de görmüştüm.

Artık yetkililer bu soruna bir çözüm üretsin. Hadi vergiler en azından devletimize gidiyor ülkede kalıyor diye çektik sineye. Ama üzerine bir de dolar eklenince katlanılamaz hale geldi.
Hiç sorma hocam, üstüne bir de 9 taksiti 6 taksite çektiler, ne yapacağım cidden bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı