Sistem toplamak için RTX 5070'in çıkması beklenmeli mi?

Bütçe
55000

TeTx06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu konular hakkında çok bilgim yok bir sistem toplamayı düşünüyorum. 55k bütçem var ama 5000 serisi çıktıgı için kafam karışıyor. Beklemeli miyim, fiyatları nasıl olur, ne kadar beklemem gerekiyor veya sistemin parçalarını toplayıp sadece ekran kartını mı beklemeliyim RTX 5070 serini almak için? 55K'ya aklınızda bir kasa varsa atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi tek tek toplamak daha maliyetli olacaktır bir de ekran karıtnı sonra alayım diyorsunuz ki bence ekran kartı en az 30 40 seviyelerinde olacaktır utopyada ki hazır sistemlerin fiyatlerıda ortada.

Merhaba, bu konular hakkında çok bilgim yok bir sistem toplamayı düşünüyorum. 55k bütçem var ama 5000 serisi çıktıgı için kafam karışıyor. Beklemeli miyim, fiyatları nasıl olur, ne kadar beklemem gerekiyor veya sistemin parçalarını toplayıp sadece ekran kartını mı beklemeliyim RTX 5070 serini almak için? 55K'ya aklınızda bir kasa varsa atar mısınız?

Düzeltme yapıyorum 5070'li bir ekran kartı şu an 25kdan başlıyormuş az önce baktıum.

Her şeyi tek tek toplamak daha maliyetli olacaktır bir de ekran karıtnı sonra alayım diyorsunuz ki bence ekran kartı en az 30 40 seviyelerinde olacaktır utopyada ki hazır sistemlerin fiyatlerıda ortada.

Düzeltme yapıyorum 5070'li bir ekran kartı şu an 25kdan başlıyormuş az önce baktıu.

Hazır sistem pek önerilmiyor araştırmalarımda ama önereceğiniz bir sistem varsa bakabilirim 5000 serisi çıkıtıgında 25 k civarı olursa daha mı mantıklı beklemek sizce?

Sırf oyun için mi alacaksanız yoksa video editleme başka şeylerde var mı?

O fiyatlar NVIDIA'nın tavsiye ettiği fiyatlar. NVIDIA'nın sitesinde 5090 ve 5080'in tavsiye edilen fiyatlarına bakın durumu anlarsınız.

O konuda hak veriyorum. Bende başta 30 40 arası satılır demiştim.

Sadece oyun için hala araştırma yapıyorum ama 5000 serisili sisteme bütçem cıkmıyor4070'li sistem düşünüyorum.
CPU: 7500f
GPU: 4070Super
Anakart: MSI b650-s wifi
Ram: xpg lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kingston renegade 1tb
Soğutucu: Thermalright peerless assassin 120 se
PSU: Corsair rm750e 750w gold
Kasa: Parçaların sığabileceği, zevkinize uygun, fanlı kasa bakabilirsiniz. Zevk meselesi olduğu için öneri yapmadım.

Not: Kasasız 53k tutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı