Sistem toplamak için RTX 5070'in çıkması beklenmeli mi?

Bütçe
55000

Hocam bu RAM'i onerir misiniz?

Evet akvaryum kasalar hakkında öyle diyorlar hocam ama sectiğim parçaların ısı degerlerinden herkes memnun sizce bir sıkıntı olur mu?
Benim önerdiğim cl 30 daha iyi hocam bu cl36. Sıcaklık konusu kişiden kişiye değişir hocam. Oda sıcaklığı, kasa havalandırması temel nedenlerden. Kasa hoşunuza gittiyse parçalarınız kasaya sığıyorsa alın gitsin hocam.

Benim önerdiğim CL 30 daha iyi hocam bu CL36. sıcaklık konusu kişiden kişiye değişir hocam. Oda sıcaklığı, kasa havalandırması temel nedenlerden. Kasa hoşunuza gittiyse parçalarınız kasaya sığıyorsa alın gitsin hocam.

Hocam çok teşekkür ederim RAM olarak da sizin önerdiğinizi alacağım son bir şey soracağım şu Power'a nedersiniz. Benim parçalarımla uyumlumu kasaya sıgmama olasılığı varmı.

Hocam çok teşekkür ederim RAM olarak da sizin önerdiğinizi alacağım son bir şey soracağım şu Power'a nedersiniz. Benim parçalarımla uyumlumu kasaya sıgmama olasılığı varmı.

Sizin kasanızı tam bilmiyorum hocam. Şu an telde olduğum için detaylı bakamıyorum. Akşam bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı