Sistem toplamak için RTX 5070'in çıkması beklenmeli mi?

Bütçe
55000

Hazır sistem de alınabilir bir bakayım.
 
7500F-4070S alıp geçin bence. Gerçekten fazla para vermeye değmez 5000 serisine, kas gücü olarak neredeyse hiçbir artış yok. MFG kaybı olacak sadece o da bence olsa da olur olmasa da. Input lag ekliyor pek kullanmıyorum ben normal FG'yi bile kendi cihazlarımda.
 
Bu da alınır bu arada 2 adet SSD yuvasıda ek olarak bulunmakta 2. bir M.2 SSD alırısınız ileride ya da şimdi takıp devam edersiniz.

Hazır sistem de alınabilir bir bakayım.

Sistemi özelleştirip M.2 SSD'yi değiştirmenizi tavsiye ederim Kingston 1 TB 780 TL fark alıyor bir de ek M.2 SSD eklerseniz.

RAM olarak da 16*2 yaparsanız size olacağı 55k ya gelir.
 
teşşekürederim peki ileride ekran kartını 5070 serisine cevirirsem işlemci darboğaz yaparmı ?


Dediğiniz gibi bende 4070'li toplamaya karar vedim öneri sistemlerinizi bekliyorum normalde beyaz istiyordum ama ozellik olarak cok kısmak gerekiyor o yüzden fark etmez.


Bunun ekran kartı 2 fanlı sıcaklık olarakbi sorun yaratır mı?
 
7500f 5070'i besler mi kart'ı görmeden bir şey söylemek zor. 2k'da sorun olmaz gibi düşünüyorum ama yine de belli olmaz. Kart çıkınca görürüz. Ayrıca 4070Super'den 5070'e geçilmez. 60 serisini bekleyin.
 

Neden 4070'den 5070'e geçilmez.
 
Doğru diyorsunuz peki sizce işlemci olarak RyzEN77800x3D ye gerek var mı 4070'li sistemde?

Render filan almıyorsunuz sadece oyun sonuçta gereksiz olur gibi düşünuyorum arada bir miktar fark var attığım sistemle.
 
Render filan almıyorsunuz sadece oyun sonuçta gereksiz olur gibi düşünuyorum arada bir miktar fark var attığım sistemle.

Sadece oyun için alacağım story game oyunda oynamıyorum CS PUBG BF tarzı FPS oyunları genelde 5-6 yılda gotursun istiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…