Sistem toplamak için RTX 5070'in çıkması beklenmeli mi?

Bütçe
55000
CPU: 7500F.
GPU: RTX 4070 Super.
Anakart: MSI B650-S Wi-Fi
RAM: XPG Lancer 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kingston Renegade 1TB.
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
PSU: Corsair RM750e 750W Gold.
Kasa: Parçaların sığabileceği, zevkinize uygun, fanlı kasa bakabilirsiniz. Zevk meselesi olduğu için öneri yapmadım.

Not: Kasasız 53K tutuyor.

Hazır sistem de alınabilir bir bakayım.

7500F-4070S alıp geçin bence. Gerçekten fazla para vermeye değmez 5000 serisine, kas gücü olarak neredeyse hiçbir artış yok. MFG kaybı olacak sadece o da bence olsa da olur olmasa da. Input lag ekliyor pek kullanmıyorum ben normal FG'yi bile kendi cihazlarımda.

Bu da alınır bu arada 2 adet SSD yuvasıda ek olarak bulunmakta 2. bir M.2 SSD alırısınız ileride ya da şimdi takıp devam edersiniz.

Hazır sistem de alınabilir bir bakayım.

Sistemi özelleştirip M.2 SSD'yi değiştirmenizi tavsiye ederim Kingston 1 TB 780 TL fark alıyor bir de ek M.2 SSD eklerseniz.

RAM olarak da 16*2 yaparsanız size olacağı 55k ya gelir.

CPU: 7500f
GPU: 4070Super
Anakart: MSI b650-s wifi
Ram: xpg lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kingston renegade 1tb
Soğutucu: Thermalright peerless assassin 120 se
PSU: Corsair rm750e 750w gold
Kasa: Parçaların sığabileceği, zevkinize uygun, fanlı kasa bakabilirsiniz. Zevk meselesi olduğu için öneri yapmadım.

Not: Kasasız 53k tutuyor.
teşşekürederim peki ileride ekran kartını 5070 serisine cevirirsem işlemci darboğaz yaparmı ?

7500F-4070s alıp geçin bence. Gerçekten fazla para vermeye değmez 5000 serisine, kas gücü olarak neredeyse hiçbir artış yok. Mfg kaybı olacak sadece o da bence olsa da olur olmasa da. Input lag ekliyor pek kullanmıyorum ben normal Fg'yi bile kendi cihazlarımda.

Dediğiniz gibi bende 4070'li toplamaya karar vedim öneri sistemlerinizi bekliyorum normalde beyaz istiyordum ama ozellik olarak cok kısmak gerekiyor o yüzden fark etmez.

Bu da alınır bu arada 2 adet SSD yuvasıda ek olarak bulunmakta 2. bir M.2 SSD alırısınız ileride ya da şimdi takıp devam edersiniz.

Sistemi özelleştirip M.2 SSD'yi değiştirmenizi tavsiye ederim Kingston 1 TB 780 TL fark alıyor bir de ek M.2 SSD eklerseniz.

RAM olarak da 16*2 yaparsanız size olacağı 55k ya gelir.

Bunun ekran kartı 2 fanlı sıcaklık olarakbi sorun yaratır mı?

teşşekürederim peki ileride ekran kartını 5070 serisine cevirirsem işlemci darboğaz yaparmı ?

Dediğiniz gibi bende 4070'li toplamaya karar vedim öneri sistemlerinizi bekliyorum normalde beyaz istiyordum ama ozellik olarak cok kısmak gerekiyor o yüzden fark etmez.

Bunun ekran kartı 2 fanlı sıcaklık olarakbi sorun yaratır mı?
7500f 5070'i besler mi kart'ı görmeden bir şey söylemek zor. 2k'da sorun olmaz gibi düşünüyorum ama yine de belli olmaz. Kart çıkınca görürüz. Ayrıca 4070Super'den 5070'e geçilmez. 60 serisini bekleyin.

Doğru diyorsunuz peki sizce işlemci olarak RyzEN77800x3D ye gerek var mı 4070'li sistemde?

Render filan almıyorsunuz sadece oyun sonuçta gereksiz olur gibi düşünuyorum arada bir miktar fark var attığım sistemle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı