Sistem toplamak yerine araba almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30000 Liraya ev nerede bulacaksın. :) .Evle bilgisayar aynı şey mi? O zaman evim olmasın sokakta yaşayayım 20000 liralık bilgisayarım olsun yeter. Ayrıca benim yaptığım yorum seni niye ilgilendiriyor. Benim bildiğim kadarıyla düşünceleri söylemek yorum yapmak suç değil.

Olayın uzamasına gerek yok. Fakat sizin gibi her konuya "ne yapacaksın onu daha ucuzunu al" "o paraya araba alınır be" yazanlar yüzünden gına geldi. Parası var ki alıyor değil mi? Düşününce bunu anlamak zor olmasa gerek.

Olayın uzamasına gerek yok. Fakat sizin gibi her konuya "ne yapacaksın onu daha ucuzunu al" "o paraya araba alınır be" yazanlar yüzünden gına geldi. Parası var ki alıyor değil mi? Düşününce bunu anlamak zor olmasa gerek.
Tamam herkes kendi düşüncesinde haklıdır. Ama sadece senden farklı düşündüğü için bir insana senin gibiler gibi aşağılayıcı bir terim kullanılması yanlış geldi bana bu konuya ben bunun üzerine katıldım. Bence de uzatmaya gerek yok.

Yalnız şunu belirteyim 20000 liraya sistem kuran adam 20000 liraya araba almaz "o" parayla sistem kurar başka parayla da daha iyi bir araba alır. :) Şu forumda da para konusunu açmayın. Bu paraya sistem kuracak ve fazlasıyla karşılığını alacak merak etmeyin. Kazık yerse orada durdururuz. Atıyorum bu fiyata Z170 sistem kurar deriz ki "aynı fiyata x99 kurulur her açıdan daha iyi performans alırsın". Ama gelip de bilgisayar ile arabayı bir tutmak saçmalık. O ayrı bir saha. 10000 liraya bisiklet dizeni gördüm şimdi o adama araba alınır diyemezsin çünkü altında Mercedes var. Umarım yanlış anlamazsınız. :)

Bu kimseyi ilgilendirmez. Gerekli mi değil mi satın alan karar verir. Ne diye insanların tercihine karışıyorsunuz ki? O zaman 30 bin liralık ev de yeterli geri kalanı gereksiz. Parası var ki alıyor. Bu saçma mantığın böylesine bir forumda olması rahatsız edici.
Ekmek elden su gölden tayfasından olup, alnına ter değmemiş, zorluk stress çekmemiş olanlar ve ( bir bitmediniz diyenler) 30000 TL'lik evde oturamaz.Duvarları küflü, heryeri küf nem kokan, her yağmur yağınca kanalizasyon sularının bastığı evlerde oturamazsın sen koçum. Elbette ki Sen ve maddi gücü yeten herkes ( ben hariç > maddi gücüm yetmediği için değil, zorluk görüp, para kazanmanın zorluğunu bildiğim için) 18000 tl' yi gidip bilgisayara basabilir.

Ekmek elden su gölden tayfasından olup, alnına ter değmemiş, zorluk stress çekmemiş olanlar ve ( bir bitmediniz diyenler) 30000 TL'lik evde oturamaz.Duvarları küflü, heryeri küf nem kokan, her yağmur yağınca kanalizasyon sularının bastığı evlerde oturamazsın sen koçum. Elbette ki Sen ve maddi gücü yeten herkes ( ben hariç > maddi gücüm yetmediği için değil, zorluk görüp, para kazanmanın zorluğunu bildiğim için) 18000 tl' yi gidip bilgisayara basabilir.

Bir konu bu kadar saptırılabilirdi. Acıların çocuğu moduna girmeye lüzum yok. Parası olan alır bu kadar basit. 1-1.5 yıl çalışıp sistem alan arkadaşlar da var. Hobi meselesi bir yerden sonra bu. Üstelik ben 18000 TL'ye bilgisayar alacağımı yazmadım hiçbir zaman. Uzatmanın manası yok, dediğim gibi parası olan alır bu kadar basit kimse karışamaz.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye bir laf vardır hocam seninki de o hesap. Parası olan alır olmayan alamaz senin maddi durumun yok diye kimse sistem toplamasın o zaman. Adam çalışmıştır kazanmıştır güçlü bir sistem almak istiyordur bu gayet doğal bunu ne senin ne benim sorgulamaya yada sormaya hakkımız yok.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diye bir laf vardır hocam seninki de o hesap. Parası olan alır olmayan alamaz senin maddi durumun yok diye kimse sistem toplamasın o zaman. Adam çalışmıştır kazanmıştır güçlü bir sistem almak istiyordur bu gayet doğal bunu ne senin ne benim sorgulamaya yada sormaya hakkımız yok.
Yav he he. Siz belli ki daha çocuk yaştasınız. Hele para kazanın, kazanmanın zorluğunu görün, ondan sonra konuşun. Şimdilik anneden babadan torpillisiniz, konuşuyor, bol keseden alıp satıyorsunuz.

Tamamdır. Bu insanın durumuna kalmış bir şey . Birazda vicdanına, birisi 18000 TL bilgisayara veririm diyor diğeri veremem, ben verilmesi taraftarı değilim. Bu kadar uzatmaya gerek yok.

Yav he he. Siz belli ki daha çocuk yaştasınız. Hele para kazanın, kazanmanın zorluğunu görün, ondan sonra konuşun. Şimdilik anneden babadan torpillisiniz, konuşuyor, bol keseden alıp satıyorsunuz.
26 yaşındayım. 20 yaşında iş hayatına atıldım. 2 sene boyunca çeşitli marketlerde çalıştım. Günde 12 saat haftada 1 gün izin. Aldığım maaşın % 70'ini aileme veriyordum. İşten çıktım askere gittim geldim üniversitemi bitirdim ve yaklaşık 1 senedir güzel bir şirkette çalışıyorum. Şimdi sen bana diyorsun ki babadan torpillisin para kazanmanın zorluğunu görürsün. Benim kadar zorlu yollardan geçsen intihar edersin kardeşim emin ol. Bir daha kimseyi tanımadan bir şey hakkında itham etme olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı