Sistem Toplamanın Püf Noktaları Nelerdir?

MehmetCann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım fakat bunu kendim değil Vatan Bilgisayar'daki personellere toplatacağım. Ankara'da yaşıyorum, Söğütözü mağazasında(ARMADA karşısı) toplatacağım ve parçaları oradan alacağım. Birkaç Youtuber gördüm(Oyunbros) orada toplattı bilgisayarlarını. Parçalar konusunda bilgi sahibi olsam da toplama konusunda pek bilgim yok, ipuçları verebilir misiniz? Anakartı kasaya takarken taban vidalarını anakarta takmak(anakart ile kasanın temasını kesmek için), kabloları arkadan dolaştırmak vb.
Aslına bakarsanız ilk defa toplayacağım ve pek anlamadığım için uyduruktan toplayıp beni göndermesinler. Endişelendim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orayı biliyorum. Yakın sayılırız :D
Uygun bir sistem toplayacaklarını düşünmüyorum.
Bilgisayar toplamak, sanıldığı kadarıyla birkaç parçayı bir araya getirmek değildir. Belirlenen bütçe dahilinde en performanslı bileşenleri bir araya getirebilmektir.
Ne yazık ki bazı bileşenler günümüzde abartı fiyatlarla satılmaktadır.

Orayı biliyorum. Yakın sayılırız :D
Uygun bir sistem toplayacaklarını düşünmüyorum.
Bilgisayar toplamak, sanıldığı kadarıyla birkaç parçayı bir araya getirmek değildir. Belirlenen bütçe dahilinde en performanslı bileşenleri bir araya getirebilmektir.
Ne yazık ki bazı bileşenler günümüzde abartı fiyatlarla satılmaktadır.
Örneğin ?

Şimdi ana parçaları biliyorsan toplamada bir sıkıntı yok zaten. Ama Vatan Bilgisayardan toplatacağına kendin topla, inan bana daha iyi toplarsın. Çünkü kaç defa izledim yaptıkları işi, ve hiç beğenmedim.
Sinerji itopya gibi yerlerde toplatılabilir mi ?

Son düzenleme:
vatandan alacağın örnek ürüne 900 TL veriyorken başka bir sitede aynı ürünü 800 TL gibi bir fiyata bulman söz konusu ve bütçe olarak ne kadar bir sistem toplayacağın belirtilmemiş ancak 100 TL ile alacağın herhangi bir ürünün üst modelini almanda yardımcı olabilecek bir miktar olduğunu düşünüyorum. @Pantheon arkadaşımın dediğine katılarak topladıkları bilgisayarlara fazla önem göstermediklerine bende hem fikirim. ürünleri bakarken tek bir yere başlı kalma kendin al ürünleri internetten bakarak detaylı ve dikkatli olursan sende kolaylıkla toplayabilirsin diye tahmin ediyorum.

İtopya'ya güven. Gidip mağazasından toplattım. Adam kablolamasını vs. çok iyi yapıyor. Ayrıca UPS kargoyla çalışıyolar. Ve son olarak montaj parasıda almıyolar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı