Sistem toplamayı nasıl öğrenebilirim?

Tamam hangi ekran kartı iyi? Ayrıca benim sorunum belki sosyaldeki birisi yanlış önerdi o zaman ne yapacağım ben de kötü olanı alırsam olmaz. Ondan dolayı her şeyi anlatan bir yer var mı?

Hocam zaten birisi yanlış veya avantajsız bir ürün önerince üşüşüyolar üstüne merak etme.

Tamam hangi ekran kartı iyi? Ayrıca benim sorunum belki sosyaldeki birisi yanlış önerdi o zaman ne yapacağım ben de kötü olanı alırsam olmaz. Ondan dolayı her şeyi anlatan bir yer var mı?
Amirim öyle bir diyorsun ki sanırsın bu işin bir mektebi var. Az takıl buralarda kaparsın bir şeyler.

Ders 3: Ekran kartına 6000 TL para ver yanına 200 TL PSU al.

Ders 4: SSD alırken mutlaka ucuza kaç. Verilerinin bir önemi yok nasılsa.
Terabaytlarca depolama yapmayacaksanız arkadaşa katılıyorum. Ancak yine de kronik problemi olmamasıyla bilinen bir SSD marka/modelini tercih edebilirsiniz. Ben ucuza kaçtım, yazma hızı 1/4 oranında düştü 5 ayda. Sadece SSD özelinde de değil, PSU gibi parçaları alırken de bunları mutlaka kontrol edin.

Mesela bu sistem iyi mi kendim topladım örnek olarak.https://www.incehesap.com/uye/sepet.php
İyi mi? Zaten bir süre sonra artık ben tavsiye veririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı