Sistem Toplarken Hangi Siteleri Kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar kargolama olayını nasıl yapıyorsunuz siteler güvenli ama kargocular degil bende ilk defa bir donanım sipariş edeceğim ürünün sağlam olup olmadığını siz nasıl kontrol edip alıyorsunuz.

Hocam kargoyu alırken kargoyu getiren arkadaştan 2 dakika beklemesini rica edip kargonuzun dışını iyice kontrol edin. Eğik göçük ezik bir yer varsa tutanak tutturun hiç riske girmeyin. Dış kısımda bir sıkıntı yoksa kargoyu teslim aldıktan sonra kargonuzu açarken bantlarını açtığınız kısım dahil olacak şekilde video çekin. Videonuzu ürünün çalıştığını ve sıkıntısız olduğunu görene kadar sonlandırmayın. Üründe herhangi bir sorun olduğunu görürseniz net bir şekilde çekimini yapmış olacaksınız ve itirazınız esnasında bu video sizin yardımcınız olacak. Tavsiyem videoyu mümkün olduğunca uzun süre saklamanız.

Aldığım parçaların hepsini yukarıda adı geçen siteler arasında aldım. Hepsi için de anlattığımı yaptım, kendinizi garantiye almanız en sağlıklısı olacaktır :)

Hocam kargoyu alırken kargoyu getiren arkadaştan 2 dakika beklemesini rica edip kargonuzun dışını iyice kontrol edin. Eğik göçük ezik bir yer varsa tutanak tutturun hiç riske girmeyin. Dış kısımda bir sıkıntı yoksa kargoyu teslim aldıktan sonra kargonuzu açarken bantlarını açtığınız kısım dahil olacak şekilde video çekin. Videonuzu ürünün çalıştığını ve sıkıntısız olduğunu görene kadar sonlandırmayın. Üründe herhangi bir sorun olduğunu görürseniz net bir şekilde çekimini yapmış olacaksınız ve itirazınız esnasında bu video sizin yardımcınız olacak. Tavsiyem videoyu mümkün olduğunca uzun süre saklamanız.

Aldığım parçaların hepsini yukarıda adı geçen siteler arasında aldım. Hepsi için de anlattığımı yaptım, kendinizi garantiye almanız en sağlıklısı olacaktır :)

Bakalım deneyecegim bunu. Ürün ilk geldiginde pakete iyice bir bakıp ezik göçük falan varsa direk tutanak. Daha sonrasında kırık mal çıkarsa ne yapacagım.

Webdenal üzerinde bazen en uygun fiyatlara rastlıyorum. Hepsiburada üzerinde de sağlam indirimler oluyor arada. Yukko üzerinden alışveriş yaptım ilk kez geçenlerde. Paketleme vs gayet memnun kaldım, orayı da ekleyin listenize. Onun dışında Sinerji, İtopya, İncehesap gibi siteler de uygun fiyatlar sunuyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı