Sistem Toplarken Uyumsuzluk vb. Sorunlar olabilir mi?

loweman

Centipat
Merhabalar,

Bugün forumda bilgi alışverişi yaparak ortaya böyle bir bilgisayar çıkardık. Aşağıdaki sistemler arasında anakart, işlemci veya anakart kasa ile uyumlu mu? Veya PSU yeterli mi? Aslında bu soruların cevabını arıyorum. Kasa ve PSU değiştirilebilir.

Ekran kartı bu sisteme göre düşük olmuş olabilir. Fakat çok fazla oyun oynanmayacağı için en fazla Civilization XI veya GTA 5 oynanacak. Diğer özellikler tamamen Ofis'te çalışmak üzere olacak. Yani ofiste arta kalan zamanlarda bu tarz oyunlarda kafa dağıtmak için kullanılacak. Yorumlarınızı bekliyorum.

@mstfaozder hocam sizi bugün yordum kusura bakmayın. Sistemimizin son hali budur. Yorumlarını alabilir miyim.
@Samotne Ciasteczka @Az001 Yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
İşinize karışmak gibi olmasın fakat bu kadar para vermişken K serisi bir işlemci almayarak hata yaptığınıza inanıyorum. Şu an overclock yapmayı düşünmüyor olsanız bile 2-3 yıl sonra işlemci değiştirmek yerine overclock yapabilirsiniz. Ayrıca ikinci el piyasasında K serisi olmayan eski işlemcileri kimse istemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı