Sistem toplatma

Utku Kullar

Decapat
İyi akşamlar arkadaşlar. Şimdi ben bir bilgisayar alacağım. Ben parayı biriktiriyorum bayağıdır, şimdi alacağım. Ben parça parça alır kendim toplarım diye düşünüyordum. Ancak annemin karşı çıkması ile ikileme girdim. Kendim yapabileceğime güvenim tam. Ancak sormak istedim, acaba bir internet kafe veya bilgisayarcıya para ile toplatılır mı? Aranızda öyle yapan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Kısaca, bilgisayarcıya PC toplatılıyor mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıların genel olarak işi bu. Ücret olarak ne alırlar bilemem, geçen sene yazın çalıştığım bilgisayarcıda genelde toplama işini ben yapıyordum. Bilmediğim yer olunca ustaya soruyordum ama fiyat anlamında müşteriye göre değişiyordu. Öyle yapan birisi yapıyorum ama yaştan genelde güvenmeyen çok oluyordu.

Bilgisayarcıların genel olarak işi bu. Ücret olarak ne alırlar bilemem, geçen sene yazın çalıştığım bilgisayarcıda genelde toplama işini ben yapıyordum. Bilmediğim yer olunca ustaya soruyordum ama fiyat anlamında müşteriye göre değişiyordu. Öyle yapan birisi yapıyorum ama yaştan genelde güvenmeyen çok oluyordu.
Cevap için teşekkürler. :D

İkisine de yaptırma, Youtube'da onlarca video var açıp izle dikkatli ve titiz ol yeterli. Bence zamanında korkuyordum ancak şu anda kendi sistemimi ayda 1 kere dağıtıp tekrar birleştiriyorum, Çok basit aslında asıl olay anlık korkunu yenebilmen :)

Bence kendin toplaman daha iyi olur. Bilgisayar hakkında daha çok bilgin olur. Kendinide geliştirmiş olursun.

Parçaları tek tek alıp bir tanıdığa toplatmak olabilir ancak direkt olarak parçaları bakkal bilgisayardan almak en kötü yoldur. Parçaları sipariş edin ve bir yerde ücret karşılığı toplatın.
Arkadaşa katılıyorum. Parçaları internetten sipariş edip bir yerde toplatabilirsiniz. Ayrıca parça bozuk çıkarsa 14 gün içinde ücretsiz iade edebiliyorsunuz.

Başka birisine toplatacaksan mutlaka başında dur. Babanın arkadaşı veya mahalledeki bilgisayarcı fark etmez. Senin parçalarını kullandığına emin ol, parça değiştirmesin. Çocukluk döneminde bizim başımıza geldi maalesef. Zaten kendi başına toplayacak kadar bilgin varmış anlarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı