Sistem Topluyorum

Makaleler
9
Merhaba arkadaşlar. 1 ay veya daha kısa bir süre içinde monitör dahil bir bilgisayar toplayacağım. Bütçem 2300 TL. Tabii ki bol bol fotoğraf atacağım Sistemi kafamda tasarladım ancak birkaç sorum var. Sorulara başlamadan bir şey demem gerek. Haswell'i veya GTX 7xx serisini bekleyip alamayacağım. Ayrıca RAM'leri 1866 Mhz seçeceğim. Resme aldanmayın.

1- Nvidia'nın GTX 660 ve üzeri kartlarda Metro: Last Night oyununu vermesi Türkiye'de geçerli midir ?

2- Monitörü 2 ms seçtim. Bütçemi biraz daha hafifletmesi amacıyla 5 ms seçersem arada gerçekten çok büyük fark olur mu ?

Sistem:

Yorumlarınızı, eleştirilerinizi, görüşlerinizi, fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel bence ama ekran kartı yerine. GTX 680'i tercih etseydin keşke daha güzel olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası sana şunu söyleyeyim ben 2 MS monitör kullandım ve farkını pek göremedim bu nedenle monitör boyutunu küçük seçmeni tavsiye etmem en az 23 inç seç bence, onun dışında her şey iyi ki zaten sen de forumda bizimle beraber sistem önerenlerden birisin ne seçeceğini iyi bilirsin.

GTX 660 üstü kartlarda Türkiye'de Metro Last Light hediye ediliyor mu ben de merak ediyorum.

Şu ms olayını biraz daha araştırayım o zaman.

Metro Last Night Türkiye'de geçerli olması gerek. Vatan,Eksen,Exa,Teknobiyotik vs. hepsi reklam yapmışlardı. Diğer soruya gelecek olursak 5ms ile 2ms arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Youtube'da testler vardır. Mobilden girenleri düşünüp sistemi yazaydı iyidi

Emrah'a katılıyorum 5ms alsanda çok fark olmaz ama aynı fiyata 2ms varsa tabiki 2ms tercih edilir. Onun dışında 5ms'de yeterlidir. Sen bu işleri iyi biliyorsun ama ben de bir öneri yapıyim.

Toplam (KDV Dahil):​
3.108,94 TL
*2.331,71 TL

Yani açıkcası 23 inç altına inersen oyunlarda artık pek zevk alamazsın. Elbette fark vardır 2 MS ile 5 MS arasında oyunlarda zevk almak için 2 MS seçersen bu sefer küçük boyutta monitör seçerek zevkini daha da düşüreceksin eğer 2 MS 23 inç monitör alabilirsen elbette al.

uzalan'ın sistemini çok beğendim ama monitör HD değil. Ya şimdi monitörü sonra alayım desem, elimdeki 18.5 inç ve 1366x768 gibi rezalet bir çözünürlüğü var. Sizce monitörü şimdi mi alayım yoksa şimdi ekran kartına yatırıp monitörü sonra mı alayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…