Microsoft ve Ram firmaları bir masada otururlarsa ortaya ne çıkar ? İşte cevabı
Bu arada aynı sorun bende de var , sistem eskiden böyle değildi 1,5 yıl Windows 8.1 kullandım , boşta ram kullanımı kesinlikle 1,5 GB ın üzerini kolay kolay görmezdi , şimdi Windows 10 ile tamam eyvallah 1,5-1,6 ile başlıyor ama çok değil 1 dk bekledikten sonra görev yöneticisi ram kullanımını devamlı izlerken bir şey oluyor ! ram kullanımı saniyeler içinde hiç bir programı açmamışken 1,6/2,0/2,5/2,8/3,0/3,2 GB a kadar kendiliğinden artıyor yani bu normal boşta kullanımda harcanan belleğin hemen hemen kopyası oluşturuluyor anlamına geliyor , tüm bellekte tutulan verilerin bir yansıması var sistem açıldığında 1,5 ise 3,0 oluyor 1,3 ise 2,6 oluyor bu incelenmesi gereken çok ciddi bir şey.
Ha birde ! az önce Witcher 3 açtım takılıyordum , 1,8 GB bellek kullanıyor oyun bunda sorun yok ama boşta 3 GB dan fazla bellek duruyorken sistem ne mesajı gönderiyor ? "Bellek Yetersiz Windows bazı programları sonlandırmayı deneyecek falan filan" şaka gibi ya
8 GB belleğin neredeyse tek modülü boşta iken Windows tan yetersiz bellek hatası gelmesi nedir ya ? , Windows 10 dan eski sürümleri kullananlara neredeyse 2 yıldır Windows 10 Windows 10 diye neredeyse telefonla arayıp bildirme noktasına geldiler ee Windows 10 a geçince insanlar donanım,ram yetiştiremiyor bir yığın sorun yaşıyor ne bir güncelleme ne bir açıklama saklanan bir şey yoksa ben bir s.. bilmiyorum !