Sistem voltaj değerlerindeki anormallikler ve yeniden başlatma

Philos

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, PC oyundayken yaklaşık yarım saat geçtikten sonra kendi kendine yeniden başlıyor. HW Monitor ile bazı ölçümler yaptım ve bazı anormallikler gördüm. Sizce bunun nedeni ne olabilir? PSU ile ilgili olabileceğini düşünüyorum fakat emin olmadan yaklaşık 1000 TL harcamak da istemiyorum.

Bu grafikler kendi kendine kapanma olayı olmadan geçen 10-15 dakikayı kapsıyor. PC kendi kendine kapandığı için tam o andaki ölçümleri yapamıyorum. Başka ölçümler de var isterseniz gönderebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.


Intel Core i5 6500 CPU #0 Utilization copy.jpg
Intel Core i5 6500 Uncore Power copy.jpg
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GPU Voltage copy.jpg
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı