Sistem Windows 10 Pro'da kasıyor

efe can 33

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
500gb
Ekran kartı
RTX 3060 12GB
Anakart
H610m-e
İşlemci
i5 12400f
Merhaba ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama kasma ve takılmalar oluyor işlemler geç algılanıyor ne yapmalıyım?
Orijinal Windows 10 Pro mu almalıyım yoksa başka bir çözüm yolu var mı? 2, 3 sattir 11'e yükselttim biraz ısındırıyor kasmalar azaldı ama hala devam ediyor, orijinali biraz pahalı o yüzden uygun fiyatlı Windows 10 satılan site veya çözüm yolu söyler misiniz?

Kusuruma bakmayın ben sürüm ile alakalı sorun var zanettim.
Cevap verdiğin için de teşekkürler mesajını yeni gördüm yoksa bireyler yazardım

Hayır canım beyin ameliyatı değil ki Ramlerin yanında ki clipsleri aç, RAM'leri çıkart sonra aynı şekilde sağdan ve soldan çıt sesi gelene kadar bastıracaksın.
Ekran gelmiyo ramlara bişeymi oldu lütfen acil cevap ver

Son düzenleme:
Cevap verdiğin için de teşekkürler mesajını yeni gördüm yoksa bireyler yazardım

Ekran gelmiyo ramlara bişeymi oldu lütfen acil cevap ver
Nasıl gelmiyor dostum? Takmadın mı RAM'leri? İyice oturduklarına emin misin iyice bak bakayım. İmkanı yok bozulması'nın. Takamamışsındır.

Nasıl gelmiyor dostum? Takmadın mı RAM'leri? İyice oturduklarına emin misin iyice bak bakayım. İmkanı yok bozulması'nın. Takamamışsındır.
Tekrar bakacağım bozulduysa beni öldürürler yani yedim yiyeceğimi

Olmuyor tekrar baktım olmuyo

Tamam geldi valla kalp krizi geçiriyodum

Son düzenleme:
Çıt sesi duyuyor musun takınca?

Dedim dostum imkanı yok öyle bozulması'nın Sorunun ile alakalı düzelme olursa buraya yazarsın.
Şimdi kontrol ediyorum inşallah düzelir ellerim titriyor hala

Çıt sesi duyuyor musun takınca?

Dedim dostum imkanı yok öyle bozulması'nın Sorunun ile alakalı düzelme olursa buraya yazarsın.
Düzelme olmadı

Şu Allahını belasının başka bi sorunun olabilirmi

Son düzenleme:
Şu Allahını belasının başka bi sorunun olabilirmi
Dostum elinde 8GB USB bellek varsa temiz kurulum yapar mısın? Bu video işini kolaylaştıracaktır. Yapmayı bilmiyorsan yap. Sen yükseltme yapmışsın ancak Windows'un ayarlar kısmından yapmışsın sanırım. Bu istemediğimiz bir işlem. Lütfen vaktin varsa yarım saat gibi dosyalarını yedekle ve temiz kurulum yap. Bununla çözülmüş olması lazım. Donanım kaynaklı gözükmüyor sorun.

Format atıp tekrar yüklüyorum ama bir hafta geçtikten sonra sorun yavaş yavaş başlıyo çok saçma bilseydim böyle olacağını bu sistemi düşürüp 5bin tl ye windows eklerdim

Format atıp tekrar yüklüyorum ama bir hafta geçtikten sonra sorun yavaş yavaş başlıyo çok saçma bilseydim böyle olacağını bu sistemi düşürüp 5bin tl ye windows eklerdim
Dostum Windows sürümüyle uzaktan yakından alakası yok. Temiz kurulum yaptıktan sonra hangi uygulamaları indiriyorsun? Yavaş yavaş başlıyor demişsin. Bir şeyleri yanlış kullanıyorsun o zaman.

Dostum Windows sürümüyle uzaktan yakından alakası yok. Temiz kurulum yaptıktan sonra hangi uygulamaları indiriyorsun? Yavaş yavaş başlıyor demişsin. Bir şeyleri yanlış kullanıyorsun o zaman.
Valorant ,steam den bi kaç oyun bide msi afterburner başka bişey indirmiyorum başka hiçbirşey yapmıyorum

@efe can 33 RAM'leri takıp mandalları açık unuttuysan ondan ekran gelmiyor olabilir.
Tam taktım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…