Çözüldü Sistem yapilandirmasindan işlemciyi tek çekirdeğe aldiktan sonra bilgisayarimi düzgün çalişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcu

Femtopat
Daha fazla  
Işlemci hizini artirmakla ilgili bir video izliyordum. Oradan sistem yapilandirmasindan işlemci çekirdeğini falan artiriyordu önce. Ben de en yükseğe çektim sonra bilgisayarim yavaşladi gibi geldi bana ve tekrar 1 yaptim bilgisayarimi yeniden başlata tiklayinca yeniden başlatildi. Bilgisayar bilgisayar açıldı şifre yazma ekrani geldi şifreyi yazdim bir anda siyah ekran verdi birkaç kere deneyince bilgisayar masaüstü ekranina geldi ama bilgisayar o kadar kasiyor ki tekrar sistem yapilandirmasina giremiyorum. Ne olur yardim edin.

Çözüm
Windows+R - msconfig - önyükleme - gelişmiş kısmından o baştaki tik işaretini kaldırıp tekrar dener misin?
Işlemci hizini artirmakla ilgili bir video izliyordum. Oradan sistem yapilandirmasindan işlemci çekirdeğini falan artiriyordu önce. Ben de en yükseğe çektim sonra bilgisayarim yavaşladi gibi geldi bana ve tekrar 1 yaptim bilgisayarimi yeniden başlata tiklayinca yeniden başlatildi. Bilgisayar bilgisayar açıldı şifre yazma ekrani geldi şifreyi yazdim bir anda siyah ekran verdi birkaç kere deneyince bilgisayar masaüstü ekranina geldi ama bilgisayar o kadar kasiyor ki tekrar sistem yapilandirmasina giremiyorum. Ne olur yardim edin.

Hocam İşlemci sayısında ki değerlerim değiştirmenin sisteme hiçbir katkısı yoktur çoğu performans arttırma videosunda gösterilen bir yöntem tamamen saçmalıktan ibarettir o ayarın tikini kaldırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı