Çözüldü Sistem Yavaş Açılma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Arkadaşlar geçenlerde bilgisayarımı akşam kapattığımda sabahları geç açıldığından bahsetmiştim. Kısa süreli kapatmalarda ise gayet hızlı açıldığından bahsetmiştim. Windows'un Çok Geç Açılması - Technopat Sosyal buradan sorunuma göz atabilirsiniz. Şimdi BIOS'da gezinirken böyle bir seçenek gördüm acaba bununla bilgisayarın geç açılmasında bir bağlantı var mıdır?

Çözüm

Fast Boot zaten aktif, bir üstünde "Enabled" yazıyor.

Sizin gösterdiğiniz "AC Güç Kaybında Geri Yükle" seçeneği. Yani elektrik kesintisinden sonra cihaza elektrik geldiğinde normal mi açılsın fast boot ile mi açılsın seçeneğini gösteriyor.
Bende de bu sorun var hala geç açılıyor. Bilgisayarı açtığımda siyah ekran da bir süre bekliyor sonra anakart logosu geliyor orada da 3 saniye kadar bekleyip öyle açılıyor. Yıllardır çözemedim. Şans eseri bu paylaşımı gördüm ve buraya yazayım dedim. Sorunu çözdünüz mü ? Çözdüyseniz yardımcı olur musunuz?

aynı sorun bende var bilgisayarımız nerdeyse aynı diyeyim durduk yere bu problem var yaklaşık 1 dakika sürüyor açılması önceden böyle değildi

Bios pili de unutulmasın. Eski modellerde bios pili bitince zor açılıyordu ben pili değiştirdim hızlandı.

AM5 platforma geçtim ama bir şey çözemedim. Aynı devam ediyor.

yok bende 5 snde açılıyor şifre felan sormuyor rapor etmeyin boş bosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…