Sistem yavaşlıyor ardından kapanıyor

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Sistemi açıyorum Discord vb. uygulamalar açılıyor 5 dakika geçiyor geçmiyor, sistem yavaşlıyor ardından tamamen donuyor ve kullanılamaz hale geliyor öylece kalıyor. Power tuşundan kapatıp tekrar açınca açılmıyor siyah ekranda kalıyor, bazen açılıyor 1-2 gün devam ediyor ardından tekrar böyle oluyor, 2 defa bilgisayarcıya götürdüm format atıldı fakat fayda etmedi. Sorunun nerede olduğunu nasıl bulurum? Teşekkürler.

Hocam 220 Volt. Şebeke.

Watt değil.

Eki Görüntüle 1783624

Bu örnektir. Büyük etikete bakın.
Hocam attığınız fotoğrafı görmem için kasayı açıyorum fakat psu yeri görünmüyor vidaları falan hepsini söküp anca çıkartıp görebilirim, başka türlü öğrenmemin mümkünatı var mıdır ?

Hocam attığınız fotoğrafı görmem için kasayı açıyorum fakat PSU yeri görünmüyor vidaları falan hepsini söküp anca çıkartıp görebilirim, başka türlü öğrenmemin mümkünatı var mıdır?

Yok hocam. Fakat ben PSU'da sorun olduğunu düşünmüyorum. Yine de emin olmak için paylaştığım OCCT testini yapabilirsiniz.
Not: Testi yaparken arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatın. Ve mümkünse test sonrası görsel paylaşın. Şimdilik 15 dakika test yeterli.

Yok hocam. Fakat ben PSU'da sorun olduğunu düşünmüyorum. Yine de emin olmak için paylaştığım OCCT testini yapabilirsiniz.
Not: Testi yaparken arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatın. Ve mümkünse test sonrası görsel paylaşın. Şimdilik 15 dakika test yeterli.
Sistem yeni fakat psu eski, o yüzden belkide verdiği güç yetersiz olabilir o yüzden demiştim, Occt testini yapıcam birazdan sonuçları paylaşırım, teşekkürler.

Eğer PSU üzerinde etiket yok ise belki bilgisayarcı da anlamamıştır.. PSU'da sorun olabilir..

Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Psuyu göremiyorum ki hocam görsem muhtemelen yazıyordur, 4,5 tane vidayı tornavida ile söküp elime alınca görebiliyorum anca o yüzden bakamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı