Sistem yetmediği için RDR 2 iade etmeli miyim?

422470

Hectopat
Sistem
Ryzen 5 1600 AF
GTX 1050 Ti
8+8 16 GB RAM 3000MHz
Büyük bir hevesle aldım belki ince ayarlarla güzel bir FPS alırım diye ama öyle olmadı. İnce ayarlardan pek anlamıyorum zaten. Henüz 2 saat olmadı. Oyunu oynamayı çok istiyordum ama yapacak bir şey yok. İade etmeli miyim?

Sıkıntıda orada hocam. Grafik kötü olunca sarmıyor oynama isteği de kalmıyor. Yüksek ayarda oynayınca da FPS düşüyor adam vurmak bile zor oluyor.
Kardeşim oyun zaten iyi duruyor sizde takıntı var. Ultra ayar takıntısı. Genelde çoğu ayarı oynatınca aşırı fark olmuyor. Hatta bazı ayarlarda yüksekte daha kötü duruyordu.

Sıkıntıda orada hocam. Grafik kötü olunca sarmıyor oynama isteği de kalmıyor. Yüksek ayarda oynayınca da FPS düşüyor adam vurmak bile zor oluyor.
Diyorsunuzki hem ayranım dökülmesin hem çay içeyim yok öyle bir dünya.Ver gülüm,al gülüm vermezsen *** alırsın gülüm.

Demek iyi grafik takıntısı olup sistemi iyi grafiklere yetmeyenlerdensiniz. Merak etmeyin insan alışıyor bir süre sonra. ( Kendimden biliyorum )

Sistem.
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1050 Ti.
8+8 16 GB RAM 3000MHz.
Büyük bir hevesle aldım belki ince ayarlarla güzel bir FPS alırım diye ama öyle olmadı. İnce ayarlardan pek anlamıyorum zaten. Henüz 2 saat olmadı. Oyunu oynamayı çok istiyordum ama yapacak bir şey yok. İade etmeli miyim?

Kanka sistemin güzel ama? Biraz daha araştırıp FPS'ini arttırmaya çalış.

Sistem
Ryzen 5 1600 AF
GTX 1050 Ti
8+8 16 GB RAM 3000MHz
Yapmayın tüm oyunlar zamlanıyor RDR2'de diğer Rockstar oyunlarıda yakında zamlanacak ayrıca 1050 ile 40 FPS alabilmeniz gerekli nasıl ya?

Sistem
Ryzen 5 1600 AF
GTX 1050 Ti
8+8 16 GB RAM 3000MHz
Hayır etme, ileride daha iyi bir sistemin olur ama oyunun fiyatı uçar.

Aşağıdaki rehberi dene. Yine işe yaramazsa iade edersin artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı