Sistem yetmediği için RDR 2 iade etmeli miyim?

422470

Hectopat
Sistem
Ryzen 5 1600 AF
GTX 1050 Ti
8+8 16 GB RAM 3000MHz
Büyük bir hevesle aldım belki ince ayarlarla güzel bir FPS alırım diye ama öyle olmadı. İnce ayarlardan pek anlamıyorum zaten. Henüz 2 saat olmadı. Oyunu oynamayı çok istiyordum ama yapacak bir şey yok. İade etmeli miyim?

Biraz yanlış açıklamış. Gene işe yarar. Ama dokuyu high a almasın hala çamur gibi duruyor oyun.

İlginç bir konu ^^, para verdiysen sistemin kaldırmadıysa tabi ki iade etmelisin ve diyosun ki yakın bir tarihte sistemime güncelleme yapmayacağım. İade etmeme mantığın nedir ? ? iade et tabiki kardesim.

Biraz yanlış açıklamış. Gene işe yarar. Ama dokuyu high a almasın hala çamur gibi duruyor oyun.
Aslında 1080pde hep çamur gözüküyor. Ultra, high fark etmeksizin. Dün 4K'da açayım dedim oyunu. Haliyle grafikleri mediuma kadar düşürdüm ama 1080p ultradan daha güzel gözüktü. Grafiği etkileyen en iyi şey çözünürlük. Ardından texture vs. geliyor.

Zaten bu rehberi gördüm ve bunu denersem sorun olmaz diye aldım oyunu. Olmadı ama.

Sistem nasıl yetmiyor anlamış değilim GTX960M 4 GB VRAM'le oyunu rahat bir şekilde oynayabiliyorum tabii ki çözünürlük 1366x768 sadece texture Ultra ve çevre iyileştirmeleri Ultra'da diğerlerini kısıyorum ve gayet iyi FPS veriyor bana kalırsa iade etme ileride pişman olursun demedi deme.

Tamam da 4K oynamak için gidip RTX ekran kartı mı alalım? Ben halimden memnunum. 1080p de çamur gibi durmuyor bence. Sadece beklentiniz fazla.

Siz her şeyi Ultra'ya çekip 60 FPS alacağınızı falan mı sanıyorsunuz? Ben 960M ile 35 FPS oynuyorum. Ultra doku kalitesinde. Yani sizin sisteminiz kaldırıyor. İnce ayar yapmayı bilmediğin buradan da belli.

İnce ayarlamalar konusunda yardım eder misiniz?

Tamam da 4K oynamak için gidip RTX ekran kartı mı alalım? Ben halimden memnunum. 1080p de çamur gibi durmuyor bence. Sadece beklentiniz fazla.
Ne oyunu 4K oyna diyorum ne de beklentimi yüksek tutuyorum sadece deneyimimi paylaşıyorum. Ki ben de oyunu 1080p ile bitirmiş biriyim. 4K'yı sadece denedim, 30 FPS ile 80 saat geçirecek biri değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…