mehmet3777
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Şu an hâlihazırda kullandığım sistemden memnundum, fakat sadece CS'de 200 FPS anca alıyorum ve arada drop yiyorum.
O yüzden sadece işlemci mi yükseltsem? Mesela şu an anakartım MSI Pro H610M-E DDR4. Buna:
Bunlar anakartımla uyumlu mu, tam performans alır mıyım?
Ya da anakart, RAM, kasa, SSD, PSU değişip sıfırdan bir sistem kurup ekran kartını ona taşımak mı daha mantıklı?
Ekran kartım 3060 12 GB.
CS haricinde memnunum, RT açmadan çoğu oyunu 2K'da oynuyorum.
Ya da bunların yerine 5 serisi 5060 ya da 5070 olan bir hazır sistem almak mı daha mantıklı? Ama 5 serisini niyeyse kötülüyorlar, o yüzden önce buraya sormak istedim.
O yüzden sadece işlemci mi yükseltsem? Mesela şu an anakartım MSI Pro H610M-E DDR4. Buna:
- Intel Core i5-14400F
- Intel Core i5-14600KF
- Intel Core i5-13600KF
Ya da anakart, RAM, kasa, SSD, PSU değişip sıfırdan bir sistem kurup ekran kartını ona taşımak mı daha mantıklı?
Ekran kartım 3060 12 GB.
Ya da bunların yerine 5 serisi 5060 ya da 5070 olan bir hazır sistem almak mı daha mantıklı? Ama 5 serisini niyeyse kötülüyorlar, o yüzden önce buraya sormak istedim.
Yazımı düzenleyen yetkili arkadaşa çok teşekkür ederimŞu an hâlihazırda kullandığım sistemden memnundum, fakat sadece CS'de 200 FPS anca alıyorum ve arada drop yiyorum.
- Intel Core i5-14400F
- Intel Core i5-14600KF
- Intel Core i5-13600KF
Ekran kartım 3060 12 GB.
Son düzenleme: