Hazır sistem almak vs tek tek bileşenleri almak

Teşekkürler. Hocam bir sıraya göre mi aldınız yoksa ilk indirime girenimi aldınız? İlk ekran kartını alasım var ama o kadar parayı hemen toplayamam anakartı filan alabilirim sizce alayım mı yoksa ilk ekran kartını mı alayım.
Ekran kartını ilk sipariş geçmiştim kart limitimi artırıp. O zaman aldığım site 9 taksit yaptı ve 3 ay ertelemişti. Benim için çok iyi olmuştu :) daha ilk taksitini yeni ödedim.

Şöyle yapabilirsiniz, alacağınız parçaları öncelikle kesin olarak belirleyin. Sonrasında fiyat değişimine bakın haftalık, aylık olarak. Alacağınız ürün makul fiyatta ise alın.

İtopya hafta içi her gün saat 17’de indirimli ürünler koyuyor, bazıları gerçekten çok güzel fiyata düşüyor. Oraya bakı, Cuma gecesi indirimlerini takip edin. Dediğim gibi benim avantajım kredi kartı limitimin boş olması ve vadesiz taksit yapabilmem oldu.

Ekran kartını ilk sipariş geçmiştim kart limitimi artırıp. O zaman aldığım site 9 taksit yaptı ve 3 ay ertelemişti. Benim için çok iyi olmuştu :) daha ilk taksitini yeni ödedim.

Şöyle yapabilirsiniz, alacağınız parçaları öncelikle kesin olarak belirleyin. Sonrasında fiyat değişimine bakın haftalık, aylık olarak. Alacağınız ürün makul fiyatta ise alın.

İtopya hafta içi her gün saat 17'de indirimli ürünler koyuyor, bazıları gerçekten çok güzel fiyata düşüyor. Oraya bakı, Cuma gecesi indirimlerini takip edin. Dediğim gibi benim avantajım kredi kartı limitimin boş olması ve vadesiz taksit yapabilmem oldu.

Ailemin kredi kartı ile arası iyi değil sadece Papara var bende oda lazım bu zamanda onu ala bildim bir onunda karta Max 10k yatıra biliyorsun sınırı var nasıl yaparım bilmem

Ailemin kredi kartı ile arası iyi değil sadece Papara var bende oda lazım bu zamanda onu ala bildim bir onunda karta Max 10k yatıra biliyorsun sınırı var nasıl yaparım bilmem
Valla buradan sonra bir öneri yapamam ne yazık ki. Ekonomini ve bütçe durumlarını sen herkesten daha iyi bilirsin. Hazır sistemlere bakabilirsin belki. Birçok kişi öyle de sistem alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı