Sistem yükseltme vs hazır sistem almak

Hikayeli oyunlarda da 30FPS 40 fark eder her türlü fark eder drop yeme sebebinde işlemci zaten ekran kartı güçlü kalıyor çözünürlüğü yükselttin bir de öyle deneyin
2 k da oynuyorum gene ayni macunuda değiştim islemciyi değişip deniecegim zahmet ettiginiz için tesekur ederim hocam

2 k da oynuyorum gene ayni macunuda değiştim islemciyi değişip deniecegim zahmet ettiginiz için teşekkür ederim hocam

Rica ederim işlemci ile o sorunlar ortadan kalkar emin olun şu an i7 6700 GTX 1080 kullanıyorum drop yiyorum Ryzen 5 5600 X e yükseltmeyi düşünüyorum

Bütçen ne ? Paran varda ddr5 geç ve amd işlemci al. Hayatın değişcek.

S
Şu an hâlihazırda kullandığım sistemden memnundum, fakat sadece CS'de 200 FPS anca alıyorum ve arada drop yiyorum.

O yüzden sadece işlemci mi yükseltsem? Mesela şu an anakartım MSI Pro H610M-E DDR4. Buna:

• Intel Core i5-14400F
  • Intel Core i5-14600KF
  • Intel Core i5-13600KF

Bunlar anakartımla uyumlu mu, tam performans alır mıyım?

Ya da anakart, RAM, kasa, SSD, PSU değişip sıfırdan bir sistem kurup ekran kartını ona taşımak mı daha mantıklı?

Ekran kartım 3060 12 GB.

CS haricinde memnunum, RT açmadan çoğu oyunu 2K'da oynuyorum.

Ya da bunların yerine 5 serisi 5060 ya da 5070 olan bir hazır sistem almak mı daha mantıklı? Ama 5 serisini niyeyse kötülüyorlar, o yüzden önce buraya sormak istedim.

Yazımı düzenleyen yetkili arkadaşa çok teşekkür ederim
Sadece bir oyun için sistem değiştirmeye gerek yok bence.

Sistemin gayet yukseltilebilir hazir sisteme gerek yok diye dusunuyorum. Sisteminin bildigin butun ozelliklerini tane tane yaz, anakart ve islemci RAM kombosunu elden cikartip DDR5 gecilebilir. İlerleyen zamanlarda da yine bütçe oldugunda PSU ekran karti degistirilir. Hem yapacagin harcamalari surece yayacagin icin odeme konusunda zorluk cekmemis olursun. Sistem ozelliklerini yaz.

islemci ve anakart icin 15 falan cunku anakarti degisirsem kasa psu ve ram da degisicek bunlarlar beraber taksit ile 20 25 olur
O zaman net ddr5 geçiyorsun.

Canın istediğinde bir 16gb daha takarsın. Toplam 24k gibi oldu. Power 850 watt ve baya kaliteli seçtim. İlerde ekran kartı alınca gönül rahatlığıyla takabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı