Sistem yükseltmek mi laptop almak mı?

KabusNaber

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-12700H
İntel iris xe graphics
16gb ram (tekslot)
Merhaba dostlar, bende bir kasa var içinde 300W Power Supply var eski anakart var. Ben şimdi bu kasanın anakartını değiştireceğim yerine H61 anakart alacağım bir de R5 230 ekran kartı bir de i3 3220 işlemci var. Sizce bunun yerine laptop alsam iyi mi?

Alacağım şeyler.
H61 anakart.
R5 230 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, bende bir kasa var içinde 300W Power Supply var eski anakart var. Ben şimdi bu kasanın anakartını değiştireceğim yerine H61 anakart alacağım bir de R5 230 ekran kartı bir de i3 3220 işlemci var. Sizce bunun yerine laptop alsam iyi mi?

Alacağım şeyler.
H61 anakart.
R5 230 anakart.

O sistemi yukseltmezsin H61 anakart bende var o PSU'ya takabilecegin Max ekran karti GTX 1050 Ti olacaktir islemci olarak da en fazla 3770 takabilirsin tabii uyguna bulamazsin onu da yani oyle bir sistem alma.

Butceni belirt sana dogru duzgun toplayabilecegin sistemi soyliyelim zaten elindeki islemci ile anca Roblox oynayabilirsin bütçen varsa APU sistem topla.

O sistemi yukseltmezsin H61 anakart bende var o PSU'ya takabilecegin Max ekran karti GTX 1050 Ti olacaktir islemci olarak da en fazla 3770 takabilirsin tabii uyguna bulamazsin onu da yani oyle bir sistem alma.

Butceni belirt sana dogru duzgun toplayabilecegin sistemi soyliyelim zaten elindeki islemci ile anca Roblox oynayabilirsin bütçen varsa APU sistem topla.

H61 sisteme takacaklarım
i3 3220
R5 230.

Alacağım şeyler.
H61 anakart.
R5 230 anakart.

Bütçen ne kadar? Seyahat etme sıklığın?
Bunların dışında bilgisayarını yükseltmeni önermem işlemcisi çok düşük ekran kartı ve anakart değişimi çok yardım etmeyebilir ayrıca seçeceğin yeni anakartınla RAM'ler uyumlu olmayabilir.

Bütçem kısıtlı 1000₺ üzerinde.

H61 sisteme takacaklarım.
i3 3220.
R5 230.

Butceni soyle sana duzgun bir seyler onerelim o sistemle GTA 5 bile zar zor oynarsin zamaninda bende oyle bir hata yapip bu sistemi topladim oyun oynatiyor ama memnun degilim.

Bütçem kısıtlı 1000₺ üzerinde.

Elindeki islemciyi sat zaten pek bir ise yaramaz parani biriktirip elinden geldiginde Ryzen 5 3400G tarzinda bir şeyler almaya calis.

Bunların dışında bilgisayarını yükseltmeni önermem işlemcisi çok düşük ekran kartı ve anakart değişimi çok yardım etmeyebilir ayrıca seçeceğin yeni anakartınla RAM'ler uyumlu olmayabilir.

Dostum bunları biliyorum :D

ram uyumlu olmasa niye alayım anakartı

Dostum bunları biliyorum :D

H61 sistem toplacaksanda o islemciyle olmaz en azindan o butcede seni mutlu edecek bir seyler dene benim de bütçem kisitliydi
H61.
i5 2400.
R9 380X.
750W PSU.
16 GB RAM.

Yavas yavas param oldukca parca alarak bu sistemi topladim bayağı da oyun oynadim ama bir sure sonra anlacaksin ki arkadaslarin ultrada oynarken lowest de oynamak veya arkadaslarin oyun oynarken oyuna girememe gibi sorunlar yasamak iyi bir şey degil o yuzden en bastan duzgun bir sistem toplamaya bak sen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı