Sistem yükseltmek zor mu?

Taksiciler, bilgisayarcılar ülkenin kanayan yarası yemin ederim. Adam ben yanında duracağım diyince sesi falan sert çıkmaya başladı, sonra kapattım zaten. Hocam aklıma soru takıldıkça buradan size danışabilir miyim ?
Danış tabii ya, hatta video çek fotoğraf çek bu kabloyu nereye bağlayayım bunu napayım falan sor gitsin. İşlemci soğutucusunu çek mesela bunu nasıl demonte edeyim de biz vidasına kadar bakar söyleriz.

Parçalar elimde de adam montajını 2.5k yaparım dedi. Üstelik adama dedim montajda bende yanınızda duracağım diye gerildi biraz. Zaten bilgisayarcılardan bende hazzetmiyorum. Videoları izleyerek kendim yapacağım mecbur.
Vatan Bilgisayar'da bedava montaj yaptıran tanıdığım vardı. O bilgisayarcı cidden dolandırıcıymış, büyük ihtimalle parçada çalacaktı.

Kendinizde yapıp, öğrenmeniz iyi olur. Sadece format bilmek bile cebinize baya para bırakıyor.

Bu tarz Custom kasa montaji olsa hadi tamam derim de düz kasaya 2500 çok fazla bir miktar, evde aç YouTube'u sistem toplama videolarını izle zaten videoda da dikkat edilmesi gereken noktaları belirtirler sıvı için de videolar mevcut.

Dosya Ekleri

• 1739545833829.jpeg
    1739545833829.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Geri
Yukarı