Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 15 Ekim 2024 #1 "A" tuşuna basınca fotoğraftaki yere atıyor sebebi ne olabilir acaba? Sadece "A" tuşunda oluyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-15 105758.png 21,5 KB · Görüntüleme: 73
Çözüm Say Bi 15 Ekim 2024 Görkem Umut dedi: Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bir bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bir kontrol edin fiziksel olarak yani. Genişletmek için tıkla... Hocam fiziksel olarak kontrol ettim fakat bir şey göremedim. Klavye değiştirince sorunum düzeldi. Sanırım klavyeyi açıp bakacağım sorun ne diye.
Görkem Umut dedi: Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bir bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bir kontrol edin fiziksel olarak yani. Genişletmek için tıkla... Hocam fiziksel olarak kontrol ettim fakat bir şey göremedim. Klavye değiştirince sorunum düzeldi. Sanırım klavyeyi açıp bakacağım sorun ne diye.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 15 Ekim 2024 #2 Windows butonu bugda kalmış. Windows + A tuşuna basarsanız hızlı ayar paneli açılır. Oturumunuzu kapatıp yeniden açın. Düzelir. Bilgisayarı yeniden başlatmanız da çözer. Artı 0 Eksi
Windows butonu bugda kalmış. Windows + A tuşuna basarsanız hızlı ayar paneli açılır. Oturumunuzu kapatıp yeniden açın. Düzelir. Bilgisayarı yeniden başlatmanız da çözer.
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #3 Say Bi dedi: "A" tuşuna basınca fotoğraftaki yere atıyor sebebi ne olabilir acaba? Sadece "a" tuşunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam CTRL + alt + delete yapin sonra ESC yapin düzeliyor. Görkem Umut dedi: Windows butonu bugda kalmış. Windows + A tuşuna basarsanız hızlı ayar paneli açılır. Oturumunuzu kapatıp yeniden açın. Düzelir. Bilgisayarı yeniden başlatmanız da çözer. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o kadarına Hocam. Artı 0 Eksi
Say Bi dedi: "A" tuşuna basınca fotoğraftaki yere atıyor sebebi ne olabilir acaba? Sadece "a" tuşunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam CTRL + alt + delete yapin sonra ESC yapin düzeliyor. Görkem Umut dedi: Windows butonu bugda kalmış. Windows + A tuşuna basarsanız hızlı ayar paneli açılır. Oturumunuzu kapatıp yeniden açın. Düzelir. Bilgisayarı yeniden başlatmanız da çözer. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o kadarına Hocam.
KS KS Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 15 Ekim 2024 #4 Sadece "a" tuşuna basınca oluyor bir de iki yöntemi de denedim fakat hala aynı. Artı 0 Eksi
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 15 Ekim 2024 #5 @Say Bi Bilgisayarı yeniden başlattınız ve hala A tuşuna basınca hızlı ayar paneli mi çıkıyor? Artı 0 Eksi
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2024 #6 Say Bi dedi: Sadece "a" tuşuna basınca oluyor bir de iki yöntemi de denedim fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... O zaman CTRL, Windows veya alt tarzı bir tuş takili kalmış olmalı. Artı 0 Eksi
Say Bi dedi: Sadece "a" tuşuna basınca oluyor bir de iki yöntemi de denedim fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... O zaman CTRL, Windows veya alt tarzı bir tuş takili kalmış olmalı.
KS KS Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 15 Ekim 2024 #7 Görkem Umut dedi: @Say Bi Bilgisayarı yeniden başlattınız ve hala A tuşuna basınca hızlı ayar paneli mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Elevona dedi: O zaman CTRL, Windows veya alt tarzı bir tuş takili kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Ama anlamadığım olay neden sadece "a" tuşunda oluyor. Ekleme "q" tuşunda da sağ tık atmışım gibi oluyor. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: @Say Bi Bilgisayarı yeniden başlattınız ve hala A tuşuna basınca hızlı ayar paneli mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Elevona dedi: O zaman CTRL, Windows veya alt tarzı bir tuş takili kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Ama anlamadığım olay neden sadece "a" tuşunda oluyor. Ekleme "q" tuşunda da sağ tık atmışım gibi oluyor.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 15 Ekim 2024 #8 Say Bi dedi: Evet. Ama anlamadığım olay neden sadece "a" tuşunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesela sadece X'e basınca ne oluyor veya V tuşuna basınca? Artı 0 Eksi
Say Bi dedi: Evet. Ama anlamadığım olay neden sadece "a" tuşunda oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesela sadece X'e basınca ne oluyor veya V tuşuna basınca?
KS KS Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 15 Ekim 2024 #9 Görkem Umut dedi: Mesela sadece X'e basınca ne oluyor veya V tuşuna basınca? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor sadece "a" ve "q" sanırım. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Mesela sadece X'e basınca ne oluyor veya V tuşuna basınca? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor sadece "a" ve "q" sanırım.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 15 Ekim 2024 #10 Say Bi dedi: Bir şey olmuyor sadece "a" ve "q" sanırım. Genişletmek için tıkla... Windows + Shift kombinasyonunu kullandığınızda kaç klavye dili çıkıyor? Artı 0 Eksi
Say Bi dedi: Bir şey olmuyor sadece "a" ve "q" sanırım. Genişletmek için tıkla... Windows + Shift kombinasyonunu kullandığınızda kaç klavye dili çıkıyor?