Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bir bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bir kontrol edin fiziksel olarak yani.
Denemiş hocam. Olmamış.Tamam, klavyenizi farklı bir USB portuna takıp dener misiniz o zaman?
Hocam dün hiç bir şey yoktu bilgisayarı kaparken bir açtım böyle oldu.O zaman sorun klavyenizde gibi gözüküyor.
Elinizde başka bir klavye varsa onunla da dener misiniz?Hocam dün hiç bir şey yoktu bilgisayarı kaparken bir açtım böyle oldu.
Eğer imkanınız varsa farklı bir bilgisayar üzerinden deneyebilir misiniz? Böylelikle sorunun bilgisayardan mı yoksa klavyeden mi olduğunu bulabiliriz. Bana klavyede bir sorun var gibi geliyor.Hocam dün hiç bir şey yoktu bilgisayarı kaparken bir açtım böyle oldu.
Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bi bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bi kontrol edin fiziksel olarak yani.Denemiş hocam. Olmamış.
Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bir bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bir kontrol edin fiziksel olarak yani.
Sorunum değişti derken? Sorun ortadan kalktı mı yoksa yeni bir sorun mu ortaya çıktı?Klavye değiştirince sorunum değişti
Yanlış yazmışım sorunum düzeldi yazacaktım. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Sorunum değişti derken? Sorun ortadan kalktı mı yoksa yeni bir sorun mu ortaya çıktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.