Tamam. Bu da gol değil. O zaman şu klavyedeki Windows tuşuna bir bakın. Takılı mı kalmış başka bir şey mi var. Onu bir kontrol edin fiziksel olarak yani.
Çıkmıyor hocam yine hızlı ayar paneline atıyor.Windows + Shift kombinasyonunu kullandığınızda kaç klavye dili çıkıyor?
Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz? Eğer laptop ise harici mi dahili mi klavye?Çıkmıyor hocam yine hızlı ayar paneline atıyor.
"q" Basınca bu çıkıyor.Q yapınca da arama açılır. Benim oturumu kapatıp bugda kalmış tuşu çözmek dışında bir fikir gelmiyor aklıma. Bilemiyorum. Daha önce yaşadım ve bu şekilde çözmüştüm.
@Astiva Problem ne olabilir?
Masaüstü.Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz? Eğer laptop ise harici mi dahili mi klavye?
İnternette Aygıt Yöneticisi üzerinden klavye'yi bulup aygıtı silip, klavyeyi çıkardıktan sonra yeniden başlatmanız gerektiği yazıyor. Yeniden başlattıktan sonra tekrar klavyeyi takın.Masaüstü.
Deniyorum.İnternette Aygıt Yöneticisi üzerinden klavye'yi bulup aygıtı silip yeniden başlatmanız gerektiği yazıyor. Dener misiniz?
Buna ek olarak klavyeyi çıkartıp takmayı denediniz mi?İnternette Aygıt Yöneticisi üzerinden klavye'yi bulup aygıtı silip yeniden başlatmanız gerektiği yazıyor. Dener misiniz?
Şu an hala aynı birde sizin dediğiniz gibi yapacağım.Aygıt yöneticisinden klavyeyi seçip "Cihazı Kaldır" diyin. Klavyeyi çıkarın ve sistemi yeniden başlatın. Ardından yeniden takın.
Denedim.Buna ek olarak klavyeyi çıkartıp takmayı denediniz mi?
Klavyenizin modeli nedir?Şu an hala aynı birde sizin dediğiniz gibi yapacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.