Sistemde anlık FPS düşüşleri

Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırsanız daha iyi olur hocam.
AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Arkadaşlar işte olduğum için acele açtım konuyu ve sistem özelliklerini açmayı unuttum özür dilerim. Ama bir kişinin yazmalı olduğu şeyi 10 kişinin yazması gerksizdir
Şimdi bir tahmin edeyim, kahin arkadaşları çağrıyorum hem senin sıcaklıklarını hem de sistemini tahmin etsinler.

Sistemini ve oyun içi değerlerini belirt, o saçma sapan clickbait videolara da inanma.
Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. Çokta büyütülecek sorun yok ortada 10 nkişi aynı şeyi yazmış.
Sonunda halden anlayan biri. İşte olduğum için acele konu açtım yoksa sistem bilgilerini yazacaktım. Ama sağ olsunlar 10 kişi aynı eleştiriyi yazmış.
Sıcaklıktan ya da RAM yetersiz kaldığı yüzden kaynaklanabilir. Oyun içindeki sıcaklık değerlerinizi ve sistem bileşenlerini yazar mısınız?
Doğru şekilde istediğiniz için sağ olun. Buyurun: AMD Ryzen 4700U AMD Radeon Grapich 8 gb ram 512 SSD 2020 model Lenovo laptop

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…