Sistemde anlık FPS düşüşleri

Yine, yine, yine...

Sistem özelliklerinizi yazmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz?
Biz medyum muyuz sizin sisteminizi tahmin edeceğiz?
Sıcaklık değerleri de yazılmamış.
Full high ayarlarda 30 fps yazıp başka hiçbir şey yazmayan biri daha.
Şu kuralları öğrenmeden başlık açmayın artık lütfen.
Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırsanız daha iyi olur hocam.
AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Ekran görüntüsü 2020-10-25 223405.png

AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Ekran görüntüsü 2020-10-25 223405.png

Full High ayarlarda GTA 5'i (Forza Horizon'da da oluyor) ortalama 30 FPS alarak oynuyorum ama ortalama 5 dakika da bir ani FPS düşüşü yaşıyorum ve 10-15 saniye sonra düzeliyor. YouTube'ta bunun çözümüyle alakalı bir video buldum. Sorum şu: Sizce bu yöntem laptopa zarar verir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar işte olduğum için acele açtım konuyu ve sistem özelliklerini açmayı unuttum özür dilerim. Ama bir kişinin yazmalı olduğu şeyi 10 kişinin yazması gerksizdir
Şimdi bir tahmin edeyim, kahin arkadaşları çağrıyorum hem senin sıcaklıklarını hem de sistemini tahmin etsinler.

Sistemini ve oyun içi değerlerini belirt, o saçma sapan clickbait videolara da inanma.
Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. Çokta büyütülecek sorun yok ortada 10 nkişi aynı şeyi yazmış.
Arkadaşı zaten 1 kişi ikaz etmiş. Neden sanki her işiniz kurallara tamı tamına uyuyor diye adama laf ediyorusunuz. Belli ki bi derdi var burda çözüm arıyor yaptığınız saçmalamaktan başka bir şey değil. Biri gelse de laf atsam, rencide etsem diye açık kovalamanız aşırı itici. Belki acele ile yazdı belli ki yardıma muhtaç. Az daha sakin olunuz.
Sonunda halden anlayan biri. İşte olduğum için acele konu açtım yoksa sistem bilgilerini yazacaktım. Ama sağ olsunlar 10 kişi aynı eleştiriyi yazmış.
Sıcaklıktan ya da RAM yetersiz kaldığı yüzden kaynaklanabilir. Oyun içindeki sıcaklık değerlerinizi ve sistem bileşenlerini yazar mısınız?
Doğru şekilde istediğiniz için sağ olun. Buyurun: AMD Ryzen 4700U AMD Radeon Grapich 8 gb ram 512 SSD 2020 model Lenovo laptop
Ekran görüntüsü 2020-10-25 223405.png
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı