Miremin
Centipat
Daha fazla
Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptopYine, yine, yine...
Sistem özelliklerinizi yazmadan nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz?
Biz medyum muyuz sizin sisteminizi tahmin edeceğiz?
Sıcaklık değerleri de yazılmamış.
Full high ayarlarda 30 fps yazıp başka hiçbir şey yazmayan biri daha.
Şu kuralları öğrenmeden başlık açmayın artık lütfen.
AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptopOyun içi sıcaklık değerlerini paylaşırsanız daha iyi olur hocam.
AMD Ryzen 4700u AMD Radeon Grapichs 8 gb ram 512 SSD 2020 model lenovo ideapad laptop
Full High ayarlarda GTA 5'i (Forza Horizon'da da oluyor) ortalama 30 FPS alarak oynuyorum ama ortalama 5 dakika da bir ani FPS düşüşü yaşıyorum ve 10-15 saniye sonra düzeliyor. YouTube'ta bunun çözümüyle alakalı bir video buldum. Sorum şu: Sizce bu yöntem laptopa zarar verir mi?
Arkadaşlar işte olduğum için acele açtım konuyu ve sistem özelliklerini açmayı unuttum özür dilerim. Ama bir kişinin yazmalı olduğu şeyi 10 kişinin yazması gerksizdir
Aslında yazıcaktım fakat işte olduğum için gece eve döndüğümde rahat okuyum diye işte acele yazdım. Çokta büyütülecek sorun yok ortada 10 nkişi aynı şeyi yazmış.Şimdi bir tahmin edeyim, kahin arkadaşları çağrıyorum hem senin sıcaklıklarını hem de sistemini tahmin etsinler.
Sistemini ve oyun içi değerlerini belirt, o saçma sapan clickbait videolara da inanma.
Sonunda halden anlayan biri. İşte olduğum için acele konu açtım yoksa sistem bilgilerini yazacaktım. Ama sağ olsunlar 10 kişi aynı eleştiriyi yazmış.Arkadaşı zaten 1 kişi ikaz etmiş. Neden sanki her işiniz kurallara tamı tamına uyuyor diye adama laf ediyorusunuz. Belli ki bi derdi var burda çözüm arıyor yaptığınız saçmalamaktan başka bir şey değil. Biri gelse de laf atsam, rencide etsem diye açık kovalamanız aşırı itici. Belki acele ile yazdı belli ki yardıma muhtaç. Az daha sakin olunuz.
Doğru şekilde istediğiniz için sağ olun. Buyurun: AMD Ryzen 4700U AMD Radeon Grapich 8 gb ram 512 SSD 2020 model Lenovo laptopSıcaklıktan ya da RAM yetersiz kaldığı yüzden kaynaklanabilir. Oyun içindeki sıcaklık değerlerinizi ve sistem bileşenlerini yazar mısınız?
Son düzenleme: