Sistemde boot ışığı yanıyor

GLPHY

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire rx 570 4gb
ryzen 5 3600
msi a320m pro e
550 watt psu
16gb ram 3200 mhz
Merhaba, bugün ekran kartını temizledim taktım ve yaklaşık 1 saat bilgisayari açmadım. Sonrasında açtığımda görüntü gelmiyordu RAM'leri yer değiştire değiştire bir hal oldum. CPU ışığı yanıp sönüyor ve boot ışığı sürekli yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ekran kartı bazen hiç çalışmayıp bazen de çalışıp duruyor ama en son denememde boot ışığı açık kalıp ekran kartı çalıyordu fakat yine görüntü yoktu. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün ekran kartını temizledim taktım ve yaklaşık 1 saat bilgisayari açmadım. Sonrasında açtığımda görüntü gelmiyordu RAM'leri yer değiştire değiştire bir hal oldum. CPU ışığı yanıp sönüyor ve boot ışığı sürekli yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ekran kartı bazen hiç çalışmayıp bazen de çalışıp duruyor ama en son denememde boot ışığı açık kalıp ekran kartı çalıyordu fakat yine görüntü yoktu. Yardımcı olabilir misiniz?

RAM'leri yerinden çıkartıp sari yerini silgiyle silin soketleri değiştirin soğutucu üzerinden bastirin islemciye doğru kirmamaya dikkat edin ekran kartını da çıkartıp sari yerini silgiyle silip soketini ufleyip geri takın yine gelmezse ya ekran kartı ya da işlemci anakartta sorun vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı